Ματίνα Παγώνη: «Τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά… Μέχρι εκεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 11:26

Ματίνα Παγώνη: «Η ευλογιά των πιθήκων είναι αντιμετωπίσιμη»

Η Ματίνα Παγώνη σχολίασε το γεγονός ότι έχει γίνει από χθες viral δήλωση της ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε στο γεγονός ότι αποδέκτες δέχεται δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα όταν στον τηλεοπτικό αέρα του Μega σχολίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό και το πόσο καλός καλλιτέχνης είναι.

Σήμερα το πρωί μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega Απάντησε σε όλο αυτό τον καταιγισμό μηνυμάτων και για το γεγονός ότι η η δήλωση της έχει γίνει viral στα site

«Παιδιά δεν έγινε τίποτα χθες! Δεν έχω καταλάβει γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Μια ερώτηση μου έκαναν, αν μου αρέσει το τραγούδι και είπα «ναι, ωραίο είναι». Τώρα από εκεί και πέρα αυτή η εξέλιξη… Τι μηνύματα, τι κακό, τι viral, τι είναι αυτά.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σαν τραγουδιστής έχει πολύ ωραία φωνή και τα τραγούδια του είναι ωραία. Μέχρι εκεί. Δεν είναι τώρα θέμα αγαπημένου τραγουδιού γιατί έτσι και μπεις σε αυτή τη διαδικασία έχεις τελειώσει» συμπλήρωσε, με χιούμορ, η Ματίνα Παγώνη στην Κοινωνία Ώρα MEGA. «Θα είχα πάει ήδη να τον ακούσω με την Ανθή Βούλγαρη αλλά δεν έχουμε προλάβει, όπως και άλλους τραγουδιστές».