Ματθίλδη Μαγγίρα: Μιλάει για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2022 15:00

Ματθίλδη Μαγγίρα: Μιλάει για τη μάχη της με την κατάθλιψη

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε και για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

«Ο κόσμος μαστίζεται από αυτό το φαινόμενο. Έκλαιγα με το παραμικρό, δεν ήμουν καλά, είχα χάσει τη χαρά μου, τη ζωντάνια μου… Δεν πήρα αντικαταθλιπτικά, πήγα και δούλεψα. Είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου, γιατί με έβαλε στην απόλυτη αυτογνωσία».

«Οι δύο επιθανάτιες εμπειρίες μου δίδαξαν να μην φοβάμαι τον θάνατο. Ένιωσα τέτοια γαλήνη», εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ενώ αντέδρασα και θύμωσα, η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Χαίρομαι που άνοιξαν τα στόματα... »

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ενώ αντέδρασα και θύμωσα, η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Χαίρομαι που άνοιξαν τα στόματα… »

Στην Real Life μίλησε η Ματθίλδη Μαγγίρα για το γεγονός ότι μεγάλωσε σχεδόν αποκλειστικά την κόρη της. Η Ματθίλδη Μαγγίρα επίσης αναφέρθηκε στην σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει.

«Όταν είδα ότι το παιδί μου είναι ο απόλυτος καθρέφτης μου, τότε συνειδητοποίησα ότι ήθελα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Το μεγάλωσα σχεδόν μόνη μου. Έχουμε η μία την άλλη, είμαστε οικογένεια. Εγώ, η Λήδα κι ο σκύλος μας. Η Λήδα μεγάλωσε με την πεποίθηση ότι ο σκύλος είναι ο αδερφός της.»

Για την σεξουαλική παρενόχληση σημείωσε: «Το είπα γιατί ενώ αντέδρασα και θύμωσα, η κοινωνία δεν έκανε τίποτα. Χαίρομαι που άνοιξαν τα στόματα και θα καθαρίσει αυτή η κοινωνική ακαθαρσία.»