Μάξιμος Μουμούρης – Νάντια Γιαννακοπούλου: Στην Τήνο για να εκπληρώσουν το τάμα τους!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Αυγούστου 2022 15:45

Την Τήνο επισκέφτηκαν πριν από λίγες ημέρες ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου, οι οποίοι πλέον βρίσκονται στην Καλαμάτα για τον Δεκαπενταύγουστο.

Ο ηθοποιός Μάξιμος Μουμούρης και η πολιτικός Νάντια Γιαννακοπούλου μετέβησαν στην Τήνο με τις τρεις κόρες τους, μία παράδοση που ακολουθούν εδώ και αρκετά χρόνια.

Η τελευταία δημοσίευσε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και ανέφερε πως η οικογένεια επισκέπτεται κάθε χρόνο το νησί των Κυκλάδων.

Σημείωσε πως η Τήνος μπήκε στη ζωή τους το 2014 και έπειτα από μία δυσκολία που αντιμετώπισε ενώ ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Η ανάρτηση της Γιαννακοπούλου έχει ως εξής: «Η Τήνος μπήκε στη ζωή μας το 2014.

Όταν μετά από μια δυσκολία που αντιμετώπισα έγκυος τότε στο τρίτο μου παιδί, έκανα τάμα στην Παναγιά της Τήνου.

Όλα πήγαν καλά και έκτοτε κάθε χρόνο ερχόμαστε για να εκπληρώσουμε το τάμα μας με χαρά, συγκίνηση και κατάνυξη.

Είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ερχόμαστε στο νησί και ο λόγος που το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε.

Καλό 15αυγουστο σε όλες και όλους!»

Πλέον, το ζευγάρι έχει αποχωρήσει από την Τήνο. Βρίσκονται στην Καλαμάτα, όπου θα κάνουν Δεκαπενταύγουστο, όπως προκύπτει από νέα ανάρτηση της πολιτικού.

Ο Μουμούρης, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του και η Γιαννακοπούλου, αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Διατηρούν και οι δύο χαμηλό προφίλ και δεν συνηθίζουν να μιλούν για την προσωπική τους ζωή. Ο πρώτος δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, η Γιαννακοπούλου ενίοτε «ανεβάζει» στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Η Γιαννακοπούλου είχε μιλήσει, παλαιότερα, για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, λέγοντας: «Γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο, όταν ήμασταν συμμαθητές.

Ο Μάξιμος ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερός μου και ο ωραίος του σχολείου. Βρεθήκαμε μετά τις σπουδές μας μαζί και είμαστε αχώριστοι από τότε».