Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάεϊρα Ζήση: Πόζαραν με την άδεια γάμου τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

29 Ιουλίου 2022 19:50

Την άδεια του γάμου τους έβγαλαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάεϊρα Ζήση, οι οποίοι θα παντρευτούν την Κυριακή στις 28 Αυγούστου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό.

Το ερωτευμένο ζευγάρι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάεϊρα Ζήση ανάρτησαν φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας την άδεια γάμου από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.

Στη λεζάντα ο Μαυρικίου έγραψε: «’Ο κύβος ερρίφθη…!!’ Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού!

Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο».

Από τη δική της πλευρά, η Ζήση έγραψε στον δικό της λογαριασμό: «Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του Θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας».

Όπως είναι φυσικό, οι ετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Οι δυο τους συχνά μοιράζονται λεπτομέρειες με τους διαδικτυακούς τους φίλους σχετικά με το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, αμφότεροι βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και εκεί έδειξαν το προσκλητήριο του επικείμενου γάμου τους.

Πριν από λίγους μήνες ο Μαυρικίου έκανε δηλώσεις κατά τη βραδινή του έξοδο. Aναφερόμενος στη σύζυγό του, στον γάμο τους και στον επικείμενο ερχομό ενός παιδιού, σημείωσε. «Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα.

Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί.

Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα».

Ο Μαυρικίου και η Ζήση ετοιμάζουν βαλίτσες ώστε να πάρουν μέρος στο reality διάσημων που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star με τίτλο «Asia express».