Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα μέτρα ασφαλείας για τον γάμο του με την Ιλάειρα

Συντάκτης: Newsroom

20 Αυγούστου 2022 20:00

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Παραβίασαν το σπίτι του στην Κύπρο!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς την επόμενη Κυριακή, 28 Αυγούστου, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ανυπομονούν να παντρευτούν και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, το ζευγάρι  έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08, είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξή σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ. Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο. Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μην βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα! Μαυρίκιος – Ιλάειρα».