Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το τερμάτισε τραγουδώντας πάνω από τα σουβλισμένα αρνιά

24 Απριλίου 2022 12:50

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τους τελευταίους μήνες μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ψυχαγωγικών εκπομπών αλλά και κάνει τα πάντα για να τραβήξει τα βλέμματα στα social media.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Το τερμάτισε τραγουδώντας πάνω από τα σουβλισμένα αρνιά.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρίσκεται στο χωριό της αρραβωνιαστικιάς του όπου περνάνε μαζί τις πασχαλινές διακοπές και φυσικά δεν παραλείπουν να ανεβάζουν τα απαραίτητα βίντεο τα social media.

Σε ένα από αυτά ο Κύπριος επιχειρηματίας μαζί με την αρραβωνιαστικιά του σουβλίζουν αρνιά και τραγουδάνε επάνω από τα εδέσματα έχοντας ως συνοδεία τους κατοίκους της γειτονιάς.

Φυσικά όπως είναι αναμενόμενο γίνεται τις τελευταίες ώρες τεράστιο γλέντι στα social media με τους χρήστες να σχολιάζουν τα κατορθώματα του Κύπριου θεατρικού επιχειρηματία.

Στο ίδιο σημείο έγιναν και οι αρραβώνες του ζευγαριού πριν από μερικές εβδομάδες με δεκάδες καλεσμένους και τα πιάτα να σπάνε το ένα μετά το άλλο από το μεγάλο κέφι των δύο οικογενειών.

Στο τέλος Αυγούστου θα γίνει και επίσημα ο γάμος του Μαυρικίου Μαυρικίου με την αγαπημένη του η Ιλάειρα παρουσία εκατοντάδων καλεσμένων στην Κύπρο ενώ ο Μαυρίκιος επιθυμεί για όσους δεν μπορούν να δουν από κοντά το υπερθέαμα του γάμου του να κάνει live streaming με χρέωση.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε αντιδράσει πολύ έντονα στα σχόλια που γίνονται στα social media εναντίον του για την υπερπροβολή της σχέσης του και του έρωτα του.

«Μπορεί να ακούσουμε και μια καλή είδηση στις μέρες μας, ότι ένα ζευγάρι ερωτεύτηκε και παντρεύεται, δηλαδή μη μας το γαμ…ε κάθε μέρα, να το πω κι έτσι. Να σας πω ένα παράδειγμα για να καταλάβετε τι εννοώ.

Συγκεκριμένη παρουσιάστρια πρωτοκλασάτης εκπομπής που μας έβρισε, που είπε ότι δεν θα μας παίξει στην εκπομπή της, της έκανα μια πρόταση να έρθει να παίξει dj στο γάμο μας. Και όταν άκουσε το ποσό είπε κατευθείαν ναι

Λοιπόν, αυτή τη δηθενιά μην πάτε να μας τη χρεώσετε. Όχι, δεν θα την πάρουμε να παίξει στο γάμο μας, ήταν ένα κρας τεστ για να επιβεβαιώσω μέσα μου ότι κάτι γίνεται.»