Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε αυτό το σόου θα τον δούμε απο τη νέα τηλεοπτική σεζόν

20 Μαρτίου 2022 12:30

Μαυρίκιος Mαυρικίου: Μας ξεναγεί στην υπερπολυτελή βίλα του με τα 4 σαλόνια!

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι το τηλεοπτικό πρόσωπο που επιδιώκουν να έχουν σχεδόν όλα τα σόου διάσημων για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Σε αυτό το σόου θα τον δούμε απο τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ένα ατελείωτο σίριαλ εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών με πρωταγωνιστές τον Κύπριο θεατρικό παραγωγό Μαυρίκιο Μαυρικίου και την αρραβωνιαστικιά του.

Και μπορεί σε κάποιον να φαντάζει ως παράλογο το γεγονός ότι οι εκπομπές σφάζονται στην ποδιά του Μαυρικίου για ένα πλάνο ή για μία δήλωση…

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Η σοκαριστική εξομολόγηση - «Μου έλεγαν ότι θα μείνω στον τόπο»

Ο Κύπριος καλλιτέχνης έχει δεχθεί πρόταση από πρωινή εκπομπή να αναλάβει όλα τα έξοδα του γάμου του με αντάλλαγμα να είναι το μοναδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα καταγράψει τη γαμήλια τελετή και το γλέντι.

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι έχει ήδη δεχθεί κρούση από talent show διάσημων ώστε να συμμετέχει αυτός ως τραγουδιστής. Και η αρραβωνιαστικιά του ως το έτερον του ήμισυ στη σκηνή του just the two of us!

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Για πρώτη φορά βίντεο από την πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του

Μαυρίκιος Μαυρικίου

Στον κόσμο της τηλεόρασης μπορεί να συμβούν τα πάντα! Ο ίδιος πάντως προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες στις τηλεοπτικές εκπομπές ώστε πλέον να μην κάνει extreme εμφανίσεις για να μην σχολιάζεται αρνητικά από τα τηλεοπτικά πρόσωπα και τους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος θέλει διακαώς να βρει τηλεοπτική στέγη και να αναδείξει το καλλιτεχνικό του ταλέντο πέραν από τις θεατρικές παραγωγές που ετοιμάζει για την φθινοπωρινή σεζόν ανάμεσά τους και την παράσταση Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ στην οποία θα πρωταγωνιστεί και η αρραβωνιαστικιά του σε ρόλο έκπληξη.

Πάντως ο ίδιος από ότι έχει δηλώσει μέχρι σήμερα δεν θα πρωταγωνιστήσει στην εν λόγω παράσταση και θα μείνει στον ρόλο του θεατρικού παραγωγού. Το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιο θα είναι το θεατρικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε στην στηλη talk show της εφημερίδας SPIRTO που κυκλοφορεί αυτό το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα.