Μαύρο Ρόδο: Έτοιμη να πει το μεγάλο ναι και η Σμαράγδα Καρύδη

Συντάκτης: Newsroom

13 Ιουλίου 2022 09:20

Μαύρο Ρόδο: Έτοιμη να πει το μεγάλο ναι και η Σμαράγδα Καρύδη

Μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή έρχεται στο Μαύρο Ρόδο. Η νέα σειρά του Mega ετοιμάζεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με τη δράση και το σασπένς της. Και σε αυτό βέβαια βοηθούν και οι σπουδαίοι πρωταγωνιστές που έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή.

Στο Μαύρο Ρόδο, ακόμη μία σπουδαία ηθοποιός είναι έτοιμοι να πει το ναι. Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία της με την παραγωγή. Για πολλούς μάλιστα, η συμφωνία είναι «κλειδωμένη» και απομένουν μόνο τα τυπικά, δηλαδή οι ανακοινώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly.com, η γνωστή ηθοποιός προορίζεται για το ρόλο της μητέρας του Δημήτρη. Του πρωταγωνιστή της σειράς δηλαδή, που σύμφωνα με την ιστορία του βιβλίου, θα ερωτευτεί την αδελφή (καλόγρια) Ελισάβετ. Όπως αναφέρεται η Σμαράγδα Καρύδη έχει απαντήσει ουσιαστικά θετικά στην πρόταση που της έγινε και θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη.
Εν τω μεταξύ έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων του «Μαύρου Ρόδου». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η πρώτη κλακέτα για τις σκηνές που θα πραγματοποιήσουν οι βασικοί συντελεστές της ταινίας θα χτυπήσει την Τετάρτη 20 Ιουλίου.
Όπως έχουμε αποκαλύψει, το Μαύρο Ρόδο θα έχει έντονο άρωμα από Άγριες Μέλισσες. Αφού θα πρωταγωνιστήσει το ζεύγος Σεβαστού, ο Δούκας και η Μυρσίνη. Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου ετοιμάζονται για τη νέα σειρά και μάλιστα σε κομβικούς ρόλους. Η Διδασκάλου θα υποδυθεί, όπως λένε οι πληροφορίες, την καλόγρια και συγκεκριμένα την ηγουμένη της Μονής.
Από το… Διαφάνι μετακομίζουν στο Mega και η Μαρία Καλλιμάνη και η Ελένη Καρακάση σε ρόλους που θα συζητηθούν. Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξει ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος έκανε στις Μέλισσες τον Ακύλα Μεγαρίτη σε νεαρή ηλικία. Ενώ κομβικό ρόλο στη σειρά θα παίξει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Όπως είχε αναφερθεί, για τη σειρά συζήτησε και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος τελικά απέρριψε την πρόταση, λόγω φόρτου εργασίας στο θέατρο.