Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με αιμορραγία! Χάνει το μωρό;

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2023 17:00

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ με αιμορραγία! Χάνει το μωρό;

Η Ελισάβετ, προκειμένου να διώξει μακριά τον Πέτρο, λέει ψέματα σε όλους πως έχασε το μωρό που περίμενε.

Μόνο που η αλήθεια σύντομα θα βγει στο φως και ο Πέτρος αποφασίζει αυτή τη φορά να μη χάσει την αγαπημένη του και τη διεκδικεί εκ νέου.

Ο Πέτρος πάει στη Γερακιανή να βρει την Ελισάβετ, αλλά η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως εκείνη στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται: «Δεν θέλω να με ενοχλήσεις ποτέ ξανά», του λέει, αλλά εκείνος επιμένει: «Οι ζωές μας έχουν ενωθεί και τίποτα δεν μπορεί να μας χωρίσει! Σε παρακαλώ, κάνε μια προσπάθεια να με συγχωρέσεις, σ’ αγαπάω Ελισάβετ». Από την πίεση και την ένταση, η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος αναστατωμένος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμουν να μη συμβεί κάτι κακό. Εκείνη βγαίνει από το ιατρείο και ο Πέτρος περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει: «Ελισάβετ, τι έγινε; Τι σου είπε ο γιατρός;», τη ρωτάει και εκείνη του απαντάει:

«Έχασα το μωρό! Δεν έχουμε τίποτα πια να μας ενώνει, οπότε άφησέ με πια ήσυχη». Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν: «Σε παρακαλώ, Ελισάβετ, άκουσέ με! Με κατηγορείς ότι εγώ ευθύνομαι;», τη ρωτάει και εκείνη έχει πάρει την απόφασή της να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα. Εκείνος απελπίζεται. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική, αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος κάνει να φύγει στην Πάτρα, αλλά ένα μήνυμα από τον Λευτέρη αναπτερώνει τις ελπίδες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έτσι οι δυο τους πάνε στο μοναστήρι προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ.

«Δεν πιστεύω πως λέει την αλήθεια ότι έχασε το παιδί», υποστηρίζει ο Λευτέρης και συμφωνεί και ο Πέτρος: «Το κάνει από αντίδραση για να με διώξει μακριά». Η Φιλαρέτη τους λέει να ψάξουν στην κλινική και πράγματι ο Λευτέρης πάει εκεί και ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη. Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του, αλλά την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα και εκείνος τρέχει ξανά στη Γερακιανή να διεκδικήσει την αγαπημένη του μια και καλή!

Πηγή: TiVi Sirial