«Μαύρο Ρόδο»: Η Κασσιανή βλέπει τον Πέτρο και την Ελισάβετ να φιλιούνται!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 12:40

Με ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις και ανατροπές φέρνει η συνέχεια στο δραματικό σήριαλ του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Παρά το γεγονός ότι η Ελισάβετ έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον μοναχισμό, παρά τις προσπάθειες όλων να την πείσουν για το αντίθετο, ο Πέτρος πεισματικά επιμένει να της αλλάξει τη ζωή! Κι ενώ όλη η ιστορία ξεκίνησε από ένα στοίχημα, τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν γίνει πια αληθινό και τίποτα δεν μπορεί να τον κρατήσει μακριά της.

Έτσι, όταν μαθαίνει πως η Ελισάβετ επέστρεψε στα μοναστήρι, εκείνος σπεύδει στη Γερακιανή για να τη συναντήσει. Η συνάντησή τους στη μονή θα πάρει όμως άλλη τροπή. «Τι κάνετε εδώ; Γιατί ήρθατε», λέει η Ελισάβετ στον Πέτρο και εκείνος της απαντάει: «Ήρθα για εσένα για να σε δω. Έμαθα ότι επέστρεψες…»

Εκείνη του λέει: «Εδώ ανήκω, εδώ είναι το σπίτι μου, στο σπίτι του πατέρα μου έμενα προσωρινά». Η μοναχή Κασσιανή που τους βλέπει μαζί να μιλάνε, αρχίζει να έχει πολλά ερωτηματικά και υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό συμβαίνει ανάμεσά τους.

Στο μεταξύ, ο Μπόγρης συναντάει την ηγουμένη για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του για τη Γερακιανή και για το σχέδιο που έχει στο μυαλό του ώστε να προσελκύσει κόσμο στην περιφέρεια. Δεν βρίσκει όμως σύμφωνη την ίδια, που του λέει ότι θα μιλήσει στον Μητροπολίτη.

Η Όλγα αποφασίζει να κάνει έκπληξη στον Πέτρο πηγαίνοντας στη Γερακιανή, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να πάρει με το μέρος του την Κασσιανή προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδιά του. «Πρέπει να μιλήσεις κι εσύ στον Μητροπολίτη και να του εξηγήσεις το σχέδιό μου. Ξέρω ότι σου έχει αδυναμία και λαμβάνει σοβαρά όσα του λες, γιατί αν περιμένω από την ηγουμένη δεν θα πάει ποτέ αυτός ο τόπος μπροστά», της λέει.

Ο Φραγκίσκος με την Όλγα έχουν εκνευριστεί με τον Πέτρο, την ώρα που εκείνος ζητάει από την Ελισάβετ μια απάντηση: «Έχεις καταλάβει τι νιώθω για εσένα! Είμαι σίγουρος ότι κι εσύ νιώθεις πράγματα για εμένα…», ισχυρίζεται, αλλά εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να τον αποφύγει.

Τότε εκείνος την αρπάζει από το χέρι και τη φιλάει ξανά. Μόνο που δεν γνωρίζουν πως η μοναχή Κασσιανή θα γίνει μάρτυρας στις σκηνής! Από εδώ και στο εξής τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο για κανέναν…