Μαύρο Ρόδο: «Μπαμ» της παραγωγής με Κουκουράκη! Έτοιμος για το ναι ο Κωνσταντής

Συντάκτης: Newsroom

29 Ιουνίου 2022 10:00

Μαύρο Ρόδο: «Μπαμ» της παραγωγής με Κουκουράκη! Έτοιμος για το ναι ο Κωνσταντής
Σας είπαμε ότι στο Μαύρο Ρόδο θα έχουν την τιμητική τους οι Άγριες Μέλισσες. Και ένας από τους ήρωες που αγαπήθηκαν πολύ στον δεύτερο και τρίτο κύκλο της σειράς που άλλαξε την ιστορία της τηλεόρασης φεύγει από το Διαφάνι για το Mega.

Στο Μαύρο Ρόδο οι αφίξεις από τις Άγριες Μέλισσες, αν όλα θα πάνε καλά, θα φτάσουν τις έξι. Και δεν αποκλείεται στη συνέχεια να αυξηθούν. Μέχρι στιγμής οι πέντε που έχουν συμφωνήσει με την παραγωγή είναι ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Διδασκάλου, η Ελένη Καρακάση, η Μαρία Καλλιμάνη, και η Μιχαήλ Ταμπακάκης. Η Καραγιάννης θέλει να ρίξει κι άλλη βόμβα στη σειρά.

Όπως αναφέρει το youfly, βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιάννη Κουκουράκη.

Ο Κωνσταντής από τις Άγριες Μέλισσες βρίσκεται ένα βήμα πριν από το τελικό ναι. Και όλα δείχνουν ότι αυτό δεν πρόκειται να αργήσει. Ο Γιάννης Κουκουράκης σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά την πρόταση και είναι θετικός να συμμετάσχει στη νέα σειρά. Βέβαια, ανακοινώσεις θα υπάρξουν μόνο αν πέσουν οι υπογραφές. Στη νέα σειρά του Mega, όπως έχουμε γράψει, έχει κλείσει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

O Κώστας Κόκλας μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του: «Ήμουν τυχερός, παρά λίγο να..»

O Κώστας Κόκλας μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του: «Ήμουν τυχερός, παρά λίγο να..»

Μεταγραφών συνέχεια

Οι μεταγραφές ηθοποιών για τις νέες σειρές δεν σταματούν. Ο Κώστας Κόκλας είπε το ναι και θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος. Θυμίζουμε ότι το καστ της σειράς, μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβάνει τους Γιώργο Παπαγεωργίου, Τάνια Τρύπη, Ευγενία Δημητροπούλου και Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης έδωσε τα χέρια με την παραγωγή για να κρατήσει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη Μάγισσα. Και θα είναι δίπλα στους υπόλοιπους… Διαφανιώτες, Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά και Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Μαρία Κορινθίου: Έτσι είναι το πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ

Η Κορινθίου με εκπομπή;

Η Μαρία Κορινθίου δεν αποκλείεται να βρεθεί με δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός προσεγγίστηκε από το κανάλι του Φαλήρου και το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Για το κόνσεπτ δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά. Από την άλλη, το κανάλι του Φαλήρου επιλέγει πολύ προσεκτικά τα επόμενα βήματά του και αυτήν την περίοδο κάνει συζητήσεις προκειμένου να βρεθούν οι συνεργάτες για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Τελικά, όλοι βρήκαν άκρη με εκπομπή στον ΣΚΑΪ και η μοναδική που είναι στον αέρα είναι η… σίγουρη. Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που ήδη δεν αρχίζει να νιώθει και τόσο καλά.

Ο μιντιάκιας