«Μαύρο Ρόδο»: Ο Πέτρος πιάνει στα… πράσα την Αγγελική και τον Βίκο!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Νοεμβρίου 2022 11:16

Καθηλωτικά είναι τα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο».

Γεμάτα ανατροπές και περιπέτειες είναι τα επόμενο επεισόδια που στο σήριαλ του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο Βίκος και η Αγγελική ζουν τον παράνομο έρωτα και κάνουν τη μία μηχανορραφία μετά την άλλη. Μόνο που αυτή η σχέση δεν θα μείνει κρυφή για πολύ ακόμη και όλα θα ανατραπούν.

H Αγγελική και η Αλεξία πηγαίνουν στη Γερακιανή, όπου βρίσκεται ήδη ο Πέτρος. Εκεί, ο τελευταίος παρατηρεί την περίεργη συμπεριφορά της μητέρας του, γεγονός που του κινεί την περιέργεια και αποφασίζει να την παρακολουθήσει.

Στο μεταξύ, ο Βίκος πηγαίνει στη Γερακιανή και κάνει έκπληξη στην Αγγελική, ζητώντας της να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο όπου μένει. Η γυναίκα, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, ανταποκρίνεται, αγνοώντας πως ο γιος της την παρακολουθεί.

Σύντομα, o Πέτρος βρίσκει το δωμάτιο στο οποίο μπαίνει η μητέρα του και την πιάνει στα πράσα με τον Βίκο. Ο νεαρός, σοκαρισμένος, επιτίθεται λεκτικά στους δύο παράνομους εραστές, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Βίκο. Οι δυο τους δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Αγγελικής, η οποία αντιλαμβάνεται πως όλα θα αλλάξουν.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γιάννα φαίνεται πως έχει ακόμα πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Πρώτα απ’ όλα, με τους ανθρώπους της νύχτας, τον Θέμη και τον Βίκο, από τους οποίους έχει δανειστεί λεφτά.

O Βίκος εντοπίζει την κοπέλα και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της για να την εκφοβίσει. Μάλιστα, ζητάει από το τσιράκι του, τον Ζαμάφτα, να πάρει εκδίκηση για εκείνον και επίσης να κάνει τη Γιάννα να μετανιώσει που τον πυροβόλησε στο παρελθόν. H κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τον αδίστακτο άντρα, ο οποίος απειλεί να τη σκοτώσει αν δεν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές της.

Για καλή της τύχη, όμως, εμφανίζεται η Τασούλα, και ο Ζαμάφτας φεύγει. Λίγες ημέρες μετά, η Γιάννα αφήνει γρήγορα πίσω της όσα πέρασε και θυμάται με τον Σταυρίνο το ερωτικό παρελθόν τους.

Μάλιστα, αποφασίζουν να βρεθούν κρυφά, ύστερα από χρόνια, στο σημείο που πήγαιναν και περνούν τη νύχτα μαζί. Μόνο που αυτή τους η συνάντηση δεν μένει κρυφή, καθώς ο πρώην σύζυγος της Γιάννας και αδελφός του Σταυρίνου, ο Γιώργος, τους βρίσκει να κοιμούνται αγκαλιά. Έκτοτε ξυπνούν για εκείνον αναμνήσεις του παρελθόντος.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος θυμάται όταν τους είχε δει να κάνουν έρωτα και εκδικήθηκε τον αδελφό του, προκαλώντας το ατύχημα που τον καθήλωσε στο αναπηρικό καρότσι.