«Μαύρο Ρόδο»: Ο Θέμης εκφοβίζει την Κύρα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Νοεμβρίου 2022 17:20

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα επόμενα επεισόδιο της σειράς «Μαύρο Ρόδο», που προβάλει το MEGA.

Το δραματικό σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με τις καταιγιστικές εξελίξεις και τις ανατροπές.

Η συνέχεια είναι εξίσου ενδιαφέρουσα.

Ο Θέμης βρίσκει ένα στοιχείο στο ξενοδοχείο του Βίκου, το οποίο του προκαλεί ερωτήματα. Στη συνέχεια, δεν διστάζει να απειλήσει την Κύρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι και να της κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου.

Παράλληλα, η Γιάννα και ο Σταυρίνος περνούν μία βραδιά μαζί και ο Γιώργος τούς βλέπει να κοιμούνται αγκαλιά…

Η Όλγα μαθαίνει τυχαία για το στοίχημα που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του για την Ελισάβετ. Τότε, λοιπόν, πηγαίνει στην κοπέλα και της αποκαλύπτει τα πάντα.

Όπως είναι φυσικό, η Ελισάβετ αναστατώνεται και σοκάρεται καθώς συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ πραγματικά για εκείνη. Μάλιστα, χάνει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους και ο θυμός αρχίζει να την κυριεύει.

Σύντομα, ο Πέτρος πληροφορείται για αυτή την εξέλιξη και αντιδρά, καθώς τρέφει συναισθήματα για τη μοναχή. Ο ίδιος θεωρεί υπεύθυνο τον Φραγκίσκο και έρχεται σε ρήξη μαζί του.

Ύστερα, ο Πέτρος εισβάλλει ξανά στο μοναστήρι για να πει στην Ελισάβετ την αλήθεια. Όμως η παρουσία του εκεί δημιουργεί νέα προβλήματα.

Παράλληλα, ο Θέμης βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο ξενοδοχείο του Βίκου, που του προκαλεί διάφορα ερωτήματα. Έτσι, πηγαίνει στο σπίτι της Κύρας και απαιτεί εξηγήσεις. Μάλιστα, δεν διστάζει να την απειλήσει, κρούοντάς της το καμπανάκι του κινδύνου σε σχέση με τον Βίκο. Την ίδια ώρα, ο τελευταίος αποφασίζει να κάνει μία έκπληξη στην Αγγελική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, πηγαίνει στη Γερακιανή, όπου η γυναίκα βρίσκεται μαζί με την Αλεξία και νοικιάζει δωμάτιο σε ένα άλλο ξενοδοχείο, προκειμένου να μπορούν να ιδωθούν.

Από την άλλη, η συνάντηση του Σαράντου με την Ελισάβετ τού δημιουργεί μία διαφορετική εικόνα από εκείνη που είχε για τον πατέρα του, τον Στέλιο Διακοσάββα.