«Μαύρο Ρόδο»: Το συγκλονιστικό τέλος της σειράς του MEGA!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Νοεμβρίου 2022 10:48

Με μεγάλη αγωνία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό τις εξελίξεις στο σήριαλ του MEGA «Μαύρο ρόδο».

Σύμφωνα με το TV24, ο Πέτρος με την Ελισάβετ θα συνευρεθούν για πρώτη φορά ερωτικά στη σειρά «Μαύρο ρόδο».

Ολοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η σχέση του Πέτρου και της Ελισάβετ. Μπορεί εκείνη ακόμα να παλεύει να διώξει τον «πονηρό» αλλά η καρδιά της δεν την ξεγελάει!

Ο όρκος που έδωσε στον Θεό είναι ιερός και νιώθει ενοχές που είναι σχεδόν έτοιμη να τον καταπατήσει. Δεν ξέρει τι να κάνει! Το δίλημμα τεράστιο! «Θα με τιμωρήσει ο Θεός για την προδοσία που του κάνω», μονολογεί αλλά η καρδιά της από την άλλη της ζητάει να ζήσει τον έρωτα με τον Πέτρο.

Ο Πέτρος που έχει μετακομίσει μόνιμα πια στη Γερακιανή, πάει ένα βράδυ και τη βρίσκει εκτός μοναστηριού, που έτυχε εκείνη και είχε βγει. Εκείνος είναι αποφασισμένος να την κάνει δική του, να την κάνει να δει την αλήθεια κατάματα και να παραδεχτεί όσα νιώθει για εκείνον.

Από την άλλη, η Ελισάβετ δείχνει να μην μπορεί να σταματήσει την καρδιά της να χτυπάει για εκείνον και μόνο και παραδίνεται παρά τον όρκο στον Θεό! Οι δυο τους αφήνονται στο πάθος τους, ο Πέτρος απόλυτα τρυφερός μαζί της και σεβόμενος το γεγονός πως εκείνη δεν είχε γνωρίσει ποτέ άλλον άνδρα, της κάνει έρωτα και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα.

Η σχέση δεν θα μείνει κρυφή για πολύ καιρό ακόμα καθώς ένα μυστικό που το γνωρίζουν πάνω από δύο, παύει να είναι μυστικό. Και στη δική τους περίπτωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν δει μαζί και υποπτεύονται τον ερωτισμό ανάμεσά τους.

Όταν λοιπόν πέσει και στην αντίληψη του Γεράσιμου, στόχος του θα γίνει η εξόντωση του Πέτρου και η εκδίκηση προς το πρόσωπο της Ελισάβετ.

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να δεχτεί πως τόσα χρόνια κρύβει βαθιά μέσα του όσα νιώθει για την παιδική του φίλη, αφήνοντας πίσω και τη δική του ερωτική ζωή και ξαφνικά έρχεται ένας άγνωστος και καταφέρνει να της αλλάξει τα μυαλά.

Αφού δεν την έχει ο ίδιος δεν θα την έχει κανένας! Σύμμαχο του στα σχέδια εξόντωσης θα βρει την αδελφή του, τη Γιάννα, που έχει κάθε λόγο και εκείνη να θέλει να τιμωρήσει έναν Καστρινό!