«Διαζύγιο» Μαζωνάκη-Έναστρον: Το ηχηρό όνομα που θα τον αντικαταστήσει

Δημοσιεύθηκε: 28/05/2019 16:00
"Διαζύγιο" Μαζωνάκη-Έναστρον: Το ηχηρό όνομα που θα τον αντικαταστήσει

Γιώργος Μαζωνάκης-Κώστας Ματσίκας. Τον δεύτερο ίσως πολλοί από εσάς να μην τον γνωρίζετε για τον απλούστατο λόγο ότι πρόκειται για επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, είναι ο ιδιοκτήτης του Έναστρον και όχι μόνο. Ενώ όλα έδειχναν πως και την ερχόμενη σεζόν θα συνεργάζονταν, ήρθε το «διαζύγιο». Έτσι, θα βρεθεί η Πάολα εκεί και όχι στην Ακτή Πειραιώς όπως είχε ακουστεί. Nα σας πούμε εδώ και μια άλλη πληροφορία. Έπεσε στο τραπέζι, αναφέρει ο συνάδελφος Χάρης Λεμπιδάκης και μια σκέψη για «πάντρεμα»  με τη Δέσποινα Βανδή, όμως, παρέμεινε ως επιθυμία της μίας εκ των δύο πλευρών.

Το μέλλον

Όσο για τον «Μαζώ», έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις, μην ξεχνάμε, ωστόσο, ότι πρόκειται για καλλιτέχνη με απαιτήσεις. Παράλληλα, ο επιχειρηματίας συζητάει και μ’ έναν εξίσου σοβαρού γκελ καλλιτέχνη προκειμένου να τον φιλοξενήσει στα μαγαζιά του. Για να δούμε. Να το ξέρετε, πάντως, από τώρα «στήνονται» τα ντιλ και τα σχήματα γιατί, όπως και να το κάνουμε, η αθηναϊκή νύχτα είναι μία! Και οι «αρπαχτές», τώρα, το καλοκαίρι, στην επαρχία απλώς… βουτυράκι στο ψωμί των τραγουδιστών.