Με κορονοϊό διαγνώστηκε η Αθηναΐς Νέγκα

31 Μαρτίου 2020 22:30

Με κορονοϊό διαγνώστηκε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία το βράδυ της Δευτέρας συνδέθηκε ζωντανά από το σπίτι της με την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, για να μιλήσει για την εμπειρία της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega, έμαθε ότι είναι θετική στον Covid-19 πριν από μερικές ημέρες, χωρίς ωστόσο να ξέρει με ποιον τρόπο κόλλησε τον ιό. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, στην αρχή νόμιζε πως πρόκειται για μια απλή γρίπη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε

Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, με πονούσε ο λαιμός μου και είχα πολύ έντονους πόνους μυϊκούς. Όλο αυτό κάποια στιγμή σταμάτησε μετά από τέσσερις-πέντε μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ, το είπα κιόλας. Μίλησα με τον γιατρό μου και ο λόγος που δεν πήγα να κάνω το τεστ είναι πάρα πολύ απλός, είναι ότι τα τεστ δεν είναι για χόρταση. Δεν είναι πάρα πολλά. Είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου να κάνεις το τεστ.

Και προσέθεσε

Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές και με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα.

Έχω 8 μέρες πυρετό, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα υψηλό, κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ. Αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Δεν έχω ξαναζήσει αυτά τα συμπτώματα με αυτή τη σειρά.