Με ποιον γνωστό ηθοποιό ήταν ζευγάρι για 4 χρόνια η Έλλη Τρίγγου από τις «Άγριες Μέλισσες;»

3 Οκτωβρίου 2019 15:15

Τρίγκου

Η Έλλη Τρίγκου είναι μία ηθοποιός που έκανε μεγάλη εντύπωση, ερμηνεύοντας την Ασημίνα στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες».
Οι καλλιτεχνικές μετοχές της τα τελευταία χρόνια έχουν εκτοξευθεί, με την καριέρα της να ακολουθεί συνεχώς ανοδική πορεία.
Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» κρατάει ωστόσο την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτή.
Η Έλλη Τρίγγου υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι για 4 ολόκληρα χρόνια με τον θεατρικό ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα. Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν χωρίς εντάσεις, με την είδηση να γίνεται γνωστή τον περασμένο Φλεβάρη.

Τρίγγου
Οι δυο τους, όσο ήταν ζευγάρι, κράτησαν το ειδύλλιό τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά, όταν έγινε γνωστή η σχέση τους, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να της κάνει ένα ξεχωριστό «δώρο».
Συγκεκριμένα όταν ο Αργύρης Πανταζάρας απέσπασε το Βραβείο Χορν το 2016 για την παράσταση «ΑΩ» και τις ερμηνείες τόσο στον «Βασιλιά Ληρ» όσο και στον «Ρήσο», δήλωσε ότι το αφιερώνει στον Λευτέρη Βογιατζή και στην Έλλη Τρίγγου.
«Ο πρώτος είναι ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή λείπει σε όλους μας ο Λευτέρης Βογιατζής, γιατί μέσα στα μάτια του, είδα ότι ο κόσμος μπορεί ν’ αλλάξει. Και ο δεύτερος είναι η σύντροφος μου η Έλλη, γιατί μέσα στα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί ν’ αλλάξει» είχε πει ο Αργύρης Πανταζάρας.
Μάλιστα ο Αργύρης Πανταζάρας τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN «Κόκκινο ποτάμι» που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στη «μάχη» της τηλεθέασης.