Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Δία στον Αιγόκερω ετοιμαστείτε για αναταραχές

Δημοσιεύθηκε: 16 Νοεμβρίου 2020 07:45
Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον Δία στον Αιγόκερω ετοιμαστείτε για αναταραχές

Η αναταραχή θα είναι έντονη, καθώς οδηγούμαστε σε υπερβολές και απερίσκεπτες συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω μας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν προβλήματα, κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, καθώς η ανάγκη για συντροφικότητα εκδηλώνεται χωρίς όριο και αυτό μπορεί να ενοχλήσει το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Είναι απαραίτητο να βρούμε ισορροπίες καθώς η χρυσή τομή σε όποιες καταστάσεις βιώνουμε θα μας βοηθήσει να προστατεύσουμε τη σχέση μας.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τα έξοδα, γιατί μπορεί εύκολα να ξεφύγουμε.Στον τομέα της εργασίας ας κρατάμε μικρό καλάθι ,κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό τους κομμάτι. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές, καθώς αυτό θα μας βοηθήσει να δούμε πραγματικά τι μπορούμε να αποκομίσουμε από αυτές. Παράλληλα καλό είναι να μην επιδοθούμε σε σπατάλες για να περάσουμε όμορφα με το ταίρι μας, καθώς αργότερα θα ανακαλύψουμε την επίπτωση τους στον προϋπολογισμό μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας…

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύοντας με αισιοδοξία την ημέρα. Δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον μας, καθώς επιζητούμε την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων για ζητήματα που μας απασχολούν. Παράλληλα μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σκηνικό πάθους, όπου μπορούμε να απολαύσουμε στιγμές χαράς  με τον σύντροφό μας.

 

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT