Με την Σελήνη να παραμένει στον Αιγόκερω μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας

16 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

Με την Σελήνη να παραμένει στον Αιγόκερω μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας

Τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού  είναι πιθανό να έχουν μία έντονη ημέρα λόγω των αναστατώσεων και των ανασφαλειών. Που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Με την Σελήνη να παραμένει στον Αιγόκερω μας δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας και να κλείσουμε υποθέσεις καριέρας.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα σε επαγγελματικά σχέδια που θέλουμε να πετύχουμε, είναι επιτακτική ανάγκη να κυριαρχήσουμε στον χώρο που κινούμαστε. Και να δώσουμε το στίγμα μας και τις προθέσεις μας σε αυτά που θέλουμε να καταφέρουμε. Τ

Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες τα ξημερώματα ευνοεί τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του επαγγελματικού χώρου.

Παράλληλα, διαμορφώνει καλύτερη ατμόσφαιρα στην προσωπική μας ζωή ενισχύοντας το συναίσθημα. Και την ανάγκη να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στην σχέση μας ξεφεύγοντας από την ψυχρότητα, την συναισθηματική αποστασιοποίηση, τον φόβο για τη δέσμευση. Η φαντασία και η δημιουργικότητα θα βοηθήσουν να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και σκληρότητα που ταλαιπωρούν τη σχέση μας.

Νωρίς το πρωί το τρίγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με την Σελήνη στον Αιγόκερω βοηθά να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε εργασιακούς στόχους και υποχρεώσεις.

Που μπορεί να έχουμε. Η αποφασιστικότητα, ο προγραμματισμός και η πίστη στις δυνατότητές μας θα βοηθήσουν να αναδείξουμε τα προσόντα μας. Και να προχωρήσουμε στον δρόμο της επιτυχίας με γνώμονα την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια. Ρεαλιστικά αντιμετωπίζουμε και ζητήματα σχέσεων που μπορεί να προκύψουν δίνοντας πρακτικές και σίγουρες λύσεις.

Λίγο αργότερα όμως οι συνθήκες αλλάζουν. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνοντας την εμμονή, την διάθεση να χειριστούμε κατά το δοκούν πρόσωπα και καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας δημιουργούν αναστάτωση. Το παρασκήνιο στον επαγγελματικό χώρο έχει σημαίνοντα ρόλο. Καλό είναι να μην είμαστε εμείς οι πρωταγωνιστές που θα δημιουργήσουν ευτράπελα ή σφοδρές συγκρούσεις λόγω της επιβλητικής διάθεσης που μας κατευθύνει λανθασμένα.

Αργά το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο βοηθώντας μας να ξεφύγουμε από τις δυσκολίες του επαγγελματικού χώρου. Τα φιλικά πρόσωπα θα έχουν σημαίνοντα ρόλο στο τέλος της ημέρας. Είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να βρούμε την αυτοπεποίθησή μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές μαζί τους.

myastro