Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται τα συναισθήματα να είναι ακραία και να προκαλούν αναταραχές σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις

11 Σεπτεμβρίου 2021 07:45

 Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς αντιμετωπίζουν τις περισσότερες προκλήσεις σε σημαντικά ζητήματα και σχέσεις.

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον Σκορπιό δεν αποκλείεται τα συναισθήματα να είναι ακραία. Και να προκαλούν αναταραχές σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Είναι απαραίτητο να καθησυχάσουμε τους φόβους μας. Και να προσπαθήσουμε με ολύμπια ψυχραιμία να αντιμετωπίσουμε την αβεβαιότητα που πηγάζει από την ψυχή μας. Είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει καίρια προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εμάς. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά προσωπικές και οικονομικές σχέσεις οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Κυρίως στον τρόπο που εκφράζουμε την καχυποψία και τις αμφιβολίες μας.

Δεν αποκλείεται να μην έχουμε σαφή αντίληψη των πραγμάτων λόγω των φόβων που αναπτύσσονται. Είναι σημαντικό να εμπιστευτούμε το ένστικτο μας καθώς αν κινηθούμε διαισθητικά θα αντιληφθούμε γρήγορα παγίδες και κινδύνους που πρέπει να ξεπεράσουμε. Παράλληλα, θα διαισθανθούμε ποια είναι τα πρόσωπα που μας στηρίζουν στο μέγιστο βαθμό. Και πρέπει να δώσουμε την εμπιστοσύνη μας.

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και προκαλεί αβεβαιότητα σε συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα.

Πιθανές προκλήσεις από τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας θα μας αναστατώσουν. Καθώς φαίνεται ότι μας αιφνιδιάζουν με τον τρόπο που κινούνται και αντιδρούν. Η αστάθεια και η ανασφάλεια που αναπτύσσονται δεν αφήνει περιθώρια για λογική και ψύχραιμη σκέψη. Οφείλουμε να πάρουμε αποστάσεις από τις καταστάσεις που βιώνουμε και να μην παρασυρθούμε από τον εκνευρισμό και τον παρορμητισμό που θα μας οδηγήσουν σε λάθη.

Αργά το απόγευμα το εξάγωνο του Ήλιου από την Παρθένο με την Σελήνη από τον Σκορπιό βοηθά να εναρμονίσουμε λογική και ευαισθησία, συναίσθημα και ρεαλισμό. Η διαίσθηση λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με την πραγματικότητα και μας βοηθά να ισορροπήσουμε. Και να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ιδιαίτερα σε ότι αφορά οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα.

Η ημέρα ολοκληρώνεται ιδανικά καθώς το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ενισχύοντας τον ρομαντισμό, το πάθος, τον αισθησιασμό σε προσωπικό επίπεδο. Οι συνθήκες μας βοηθούν να εμβαθύνουμε στον ψυχισμό του άλλου. Και να αντιληφθούμε σε βαθύτερο επίπεδο τις πραγματικές ανάγκες που μπορεί να έχει. Οι σχέσεις αποκτούν άλλο νόημα καθώς η ουσία της ζωής εναρμονίζεται με την συντροφικότητα και τα όνειρα που έχουμε για την προσωπική μας ζωή.

myastro