Με την Σελήνη στους Διδύμους επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο

Δημοσιεύθηκε: 20 Νοεμβρίου 2021 07:45
Με την Σελήνη στους Διδύμους επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Έκλειψης και η Σελήνη έχει περάσει στους Διδύμους. Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν όμορφα φλερτάροντας με πρόσωπα που τους κεντρίζουν την προσοχή.

Με την Σελήνη στους Διδύμους επιδιώκουμε να βρεθούμε με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Σημαντικό είναι να περάσουμε χαλαρές στιγμές μαζί τους συζητώντας για διάφορα θέματα που μας απασχολούν. Παράλληλα αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται για να μάθουμε καινούργια πράγματα και να εντρυφήσουμε σε νέα αντικείμενα γνώσεων. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά κόλακες και πρόσωπα που θέλουν να μας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τις απόψεις των άλλων.

Καλό είναι να μελετήσουμε πολύ καλά τα δεδομένα και να μην προβούμε σε γρήγορα συμπεράσματα που μπορεί να αδικήσουν κάποιους. Επαγγελματικές συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Η πειθώ και τα επιχειρήματά μας θα βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε συνεργασίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα βοηθά να ξεφύγουμε από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Advertisement

Η συναισθηματική σταθερότητα είναι το όπλο μας και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε προσπαθώντας να αντιληφθούμε το περιβάλλον μας. Γεγονός είναι ότι θα εκφράσουμε ότι νιώθουμε με απόλυτη σοβαρότητα και ωριμότητα βοηθώντας να ισορροπήσουν σχέσεις και να ξεπεραστούν παρεξηγήσεις. Το κοντινό περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να πετύχουμε στόχους και φιλοδοξίες καθώς θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας.

Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς και θα προσπαθήσουμε με ωριμότητα και σκληρή δουλειά να εξελιχθούμε. Η μέρα ενδείκνυται για να προχωρήσουμε σε σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Γεγονός είναι ότι οι συνεργασίες που επιλέγουμε σήμερα μπορούν να έχουν μακροβιότητα. Στην κοινωνική μας ζωή δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσκλήσεις που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας βοηθήσουν να αναδείξουμε την προσωπικότητα και τα ταλέντα μας λαμβάνοντας την αποδοχή και την εκτίμηση των άλλων.

myastro

Advertisement