Με τον Αντώνη Ρέμο τα έσπασε ο Μαρινάκης στο Λονδίνο για την νίκη του Ολυμπιακού

29 Φεβρουαρίου 2020 22:00

Μαριν

Παρέα με τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο γλέντησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αρσεναλ στους «16» του Europa League. ΌτανΑν’τω οι πανηγυρισμοί ολοκληρώθηκαν στο Εμιρεϊτς από παίκτες, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους, το γλέντι μεταφέρθηκε σε γνωστό ελληνικό νυχτερινό κέντρο του Λονδίνου.

Στην παρέα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είχε στο πλευρό του στενούς συνεργάτες και φίλους, βρισκόταν και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος επίσης προηγουμένως παρακολούθησε την αναμέτρηση των Πειραιωτών από τις εξέδρες του Εμιρεϊτς. Αλλωστε διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για χάρη του οποίου έσπασαν δεκάδες πιάτα στο «Elysee».

Ο Ρέμος και ο Μαρινάκης κάθονταν αντικριστά στο ίδιο τραπέζι κι όταν ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, αφιέρωσε στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού τη «Θάλασσα του Πειραιά», ενώ στο νυχτερινό κέντρο επικράτησε πανδαιμόνιο καθώς είχαν συρρεύσει και αρκετοί φίλοι των «ερυθρόλευκων» για να διασκεδάσουν.

Πηγή: Εthnos.gr