Μέχρι και θερμικές κάμερες θα επιστρατεύσει ο Έκτορας Μποτρίνι στο εστιατόριο του

6 Μαΐου 2020 22:00

Έκτορας Μποτρίνι

Με όλα τα μέτρα που θα μπορέσει να προστατέψει το κοινό αλλά και τους υπαλλήλους του σκοπεύει να πάρει ο Έκτορας Μποτρίνι όταν με το καλό δοθεί το «ok»  από την κυβέρνηση.  Με θερμικές κάμερες και αποστειρώσεις πιάτων και ποτηριών θα ανοίξει το εστιατόριο του.

Με μάσκες, αντισηπτικά, ακόμη και θερμικές κάμερες ετοιμάζονται να ανοίξουν πολλά εστιατόρια. Η ανησυχία στον κλάδο για την επόμενη μέρα είναι μεγάλη. Τους προβληματισμούς του, αλλά και το πώς σκοπεύει να κινηθεί στην εποχή μετά την καραντίνα και ο γνωστός σεφ Έκτορας Μποτρίνι.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel ο Έκτορας Μποτρίνι τόνισε πως πάνω από όλα είναι η υγεία των πελατών και του προσωπικού. «Θα έχω όλες τις εξετάσεις του προσωπικού, θα τους ελέγχω κάθε μέρα και σκεφτόμαστε να ελέγχουμε και τους πελάτες, πριν μπουν στο εστιατόριο» είπε. «Θα βάλουμε θερμικές κάμερες και κάμερες UV για να αποστειρώνουμε πιάτα, μαχαίρια. Οι χώροι θα είναι άριστα καθαρισμένοι και θα έχουμε τα τραπέζια πολύ μακριά από το άλλο» κατέληξε ο Έκτορας Μποτρίνι