Μεγάλες αλλαγές στον Alpha! Tι γίνεται με Αγγελική και Μουρμούρα

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2020
Μεγάλες αλλαγές στον Alpha! Tι γίνεται με Αγγελική και Μουρμούρα

Μεγάλες αναμένονται οι αλλαγές με τον ερχομό του 2021 στον Alpha. Όπως σας αποκαλύψαμε, κόντρα στι φήμες που κυκλοφορούν, το κανάλι στηρίζει τη σειρά Αγγελική και δεν υπάρχει περίπτωση να κοπεί, ακόμα κι αν τα ποσοστά τηλεθέασης της σειράς δεν είναι αντάξια της ποιότητας τόσο σε επίπεδο σεναρίου, σκηνοθεσίας, αλλά και ονομάτων που συμμετέχουν σε αυτή.

Μάλιστα, από τη νέα χρονιά, από τον Ιανουάριο και μετά, το κανάλι συζητά η σειρά να προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη αντί για δυο φορές που προβάλλεται τώρα και με αλλαγή στην ώρα μετάδοσης, από 21.00 να μεταφερθεί στις 22.00 και για μια ώρα. Ο αριθμός των επεισοδίων σε εβδομαδιαία βάση δεν αλλάζει καθώς έτσι κι αλλιώς τα επεισόδια αυτή τη στιγμή είναι διπλά και με τον νέο προγραμματισμό θα είναι μονά.

Επιπλέον, συζητείται το “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” που παίζεται για 8η σεζόν στο κανάλι και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία να επιστρέψει στον αρχικό προγραμματισμό της όπως συνέβαινε μερικά χρόνια πριν διατηρώντας τις τρεις μέρες προβολής της και να παίζεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.