Μεγάλες μεταγραφές: τα σπουδαία deals για το καστ στο Νησί Νο2

22 Μαΐου 2022 10:00

Μεγάλες μεταγραφές: τα σπουδαία deals για το καστ στο Νησί Νο2

Οριστικά στην ΕΡΤ θα δούμε τη συνέχεια του Νησιού, αφού η Βικτόρια Χίσλοπ έδωσε τα χέρια με την κρατική τηλεόραση. Στο παιχνίδι είχε μπει και το Mega που είχε κάνει τεράστια επιτυχία με το Νησί 1 πριν από μία δεκαετία. Αλλά η Χίσλοπ επέλεξε την ΕΡΤ. Με την οποία είχε άψογη συνεργασία με το Καρτ Ποστάλ.

Οι συζητήσεις της παραγωγής με ηθοποιούς για τη συμπλήρωση του καστ έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουν «σκάσει» οι πρώτες βόμβες. Η Γιούλικα Σκαφιδά είπε το μεγάλο ναι και θα είναι στη σειρά. Θα υποδυθεί φυσικά τη Μαρία Πετράκη. Η οποία θα αφοσιωθεί στην ανατροφή της κόρης της αδελφής της Άννας, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της Ανδρέας Βανδουλάκης.

Τον Ανδρέα Βανδουλάκη θα τον υποδυθεί και στο σίκουελ της σειράς ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο της Άννας. Τον Στάνκογλου θα τον δούμε την επόμενη σεζόν και στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα έχουν συμφωνήσει και θα συνδυάσουν τον Σασμό με το Νησί Νο 2.

Στη σειρά Μία νύχτα του Αυγούστου (όπως θα λέγεται το σίκουελ του Νησιού) θα έχουμε και μία πολύ μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση

Ο λόγος για τη σπουδαία Μαρία Καβογιάννη, η οποία έδωσε τα χέρια με την παραγωγή. Πάντως, ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ρόλο της.

Μια και αναφέραμε τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τον Γιάννη Στάνκογλου, κι εκεί συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς η στελέχωση του καστ. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, έχουν κλείσει ήδη ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Πριν από λίγες ημέρες, συμφώνησε ακόμη ένας αγαπητός στο κοινό ηθοποιός.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Απέργη, ο οποίος είπε το ναι στην πρόταση της παραγωγής. Και πλέον αποτελεί μέλος του καστ. Ο Απέργης έγινε γνωστός στο κοινό από τη σειρά “Παρουσιάστε” στον ρόλο του Έλτον. Αυτή την περίοδο, τον είδαμε στην παράσταση “Σεσουάρ για Δολοφόνους”, αλλά και στις σειρές “Σε Ξένα Χέρια” και “Νεοκλασικά”.

Η έκπληξη σε αυτό το deal είναι ότι μέχρι τώρα, τον Απέργη έχουμε θαυμάσει σε κωμικούς ρόλους. Και η παρουσία του στο Αυτή η νύχτα μένει αποτελεί μεγάλη πρόκληση για εκείνον. Τέλος να σημειώσουμε ότι το θρυλικό τραγούδι που στην ταινία ερμήνευσε μοναδικά η Δήμητρα Παπίου, στη σειρά θα είναι διασκευή από τον Σταμάτη Κραουνάκη και θα το ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα.

Ο μιντιάκιας