«Μεγάλο Παζάρι»: Επιστρέφει στον ALPHA – Ποιος θα το παρουσιάσει;

Συντάκτης: Newsroom

21 Δεκεμβρίου 2022 15:00

«Μεγάλο Παζάρι»: Επιστρέφει στον ALPHA - Ποιος θα το παρουσιάσει;

Πολλές είναι οι αλλαγές που συμβαίνουν στα κανάλια το τελευταίο διάστημα…

Μάλιστα, ένα αγαπημένο τηλεπαιχνίδι επιστρέφει τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ο λόγος για το «Μεγάλο Παζάρι», το οποίο ξεκίνησε από το MEGA και έχει γράψει ιστορία.

«Επιστρέφει το “Μεγάλο Παζάρι” παιδιά. Έχουμε πολλές εκπλήξεις, πολλές ανακατατάξεις. Το μεγάλο παζάρι είναι ένα ιστορικό τηλεπαιχνίδι. Ξεκίνησε το 1991 εδώ από το MEGA, στην Αμερική έχει ξεκινήσει από το 1963, με τον τίτλο που δεν είναι τυχαίος “Let’s make a deal” και, τώρα, ο Χρήστος Φερεντίνος θα πρέπει να διαλέξει αυτός κουτί και να πει “Let’s make a deal” ή “Deal”.

Τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού τα εξασφάλισε ο ALPHA για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχει γίνει μία συζήτηση στον Χρήστο Φερεντίνο για να το παρουσιάσει. Δεν ξέρουμε ακόμα εάν το Deal, που παρουσίασε την φετινή σεζόν, θα συνεχιστεί και του χρόνου. Ο κύκλος των φετινών επεισοδίων έχει ολοκληρωθεί, έχει γυριστεί, όμως δεν υπάρχει “πράσινο φως” από το κανάλι για την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά συνεργάτης της εκπομπής «Πάμε Δανάη»