Της τρελής στο Μπάκιγχαμ: η Meghan Markle έχει ψεύτικη κοιλιά; (φωτογραφία+βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 25 Ιανουαρίου 2019 17:24
Της τρελής στο Μπάκιγχαμ: η Meghan Markle έχει ψεύτικη κοιλιά; (φωτογραφία+βίντεο)

… Και αν έτσι είναι -θα σου πω τώρα εγώ-, το έχει τόση ανάγκη; Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον; Όπως και να ‘χει, το ζήτημα είναι πως έχει προκληθεί ντελίριο στους γαλαζοαίματους. Και αιτία είναι οι φήμες που θέλουν τη Meghan Markle να κυκλοφορεί με ψεύτικη κοιλιά και να γίνεται μαμά μέσω παρένθετης.

Η Megan, από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Harry έχει γίνει το κέντρο προσοχής των δημοσιογράφων. Δημοσιεύματα τη θέλουν να φέρει άσχημα στο προσωπικό του παλατιού και να «χειρίζεται» όπως θέλει τον σύζυγό της.

Ενώ άλλα την παρουσιάζουν ως θύμα, ως μια νέα Lady Di, που δεν αντέχει το αυστηρό πρωτόκολλο του παλατιού. Οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα θέλουν να μη είναι έγκυος και να προσποιείται φορώντας μια ψεύτικη κοιλιά και να έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα για να της γεννήσει το μωρό.

Χαμός επικρατεί στα social media, με πολλούς να την υποστηρίζουν και με άλλους να επιμένουν ότι φοράει ψεύτικη κοιλιά.

Σ’ ένα βίντεο τη βλέπουμε να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και ν’ ανοίγει το παλτό για να φανεί η κοιλιά προς το μέρος των φωτογράφων. Τώρα το τι πραγματικά συμβαίνει, σχολιάζει εύστοχα το altsantiri.gr, κι αν το μάθουμε ποτέ, ποιος να το ξέρει. Συμφωνούμε απόλυτα συνάδελφοι. Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις, όχι, το Παλάτι δεν απαντάει… Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)