Μέγκαν Φοξ – Μασίν Γκαν Κέλι: Φήμες για κρίση στη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Αυγούστου 2022 13:22

Κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά ανάμεσα στη Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι (κατά κόσμον Κόλσον Μπέικερ), οι οποίοι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια.

Οι δύο σταρ Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι δεν δημοσιεύουν πια φωτογραφίες μαζί και περνάνε πολύ χρόνο χωριστά.

Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει φήμες περί κρίσης στον δεσμό τους, ακόμη και χωρισμού.

Μάλιστα, οι ίδιοι δεν φαίνεται να το διαψεύδουν. Άλλωστε, η ηθοποιός ανεβάζει το τελευταίο διάστημα φωτογραφίες στο Instagram χωρίς τον σύζυγό της.

Επίσης, δεν ήταν παρούσα στο σόου που έδωσε προ ημερών ο δημοφιλής τραγουδιστής στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Κλίβελαντ, γεγονός που σχολιάστηκε…

Ωστόσο, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, υποστηρίζουν πως οι δυο τους τα πηγαίνουν αρκετά καλά, απλά δεν μπορούν να είναι συνεχώς μαζί λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. 

Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους αντίκρυσαν ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά στην ταινία «Midnight In The Switchgrass».

Η Φοξ έχει πει σχετικά: «Ήμουν σε ένα δωμάτιο μαζί του και τον χαιρέτησα και τον κοίταξα στα μάτια…. Ήξερα αμέσως ότι ήταν αυτό που ονομάζω δίδυμη φλόγα.

Αντί για αδελφή ψυχή, μια δίδυμη φλόγα είναι στην πραγματικότητα όταν μια ψυχή έχει ανέλθει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ώστε να μπορεί να χωριστεί σε δύο διαφορετικά σώματα ταυτόχρονα.

Οπότε, στην πραγματικότητα είμαστε δύο μισά της ίδιας ψυχής, νομίζω.

Και του το είπα αυτό σχεδόν αμέσως, γιατί το ένιωσα αμέσως, οπότε νομίζω ότι ήταν η δεύτερη ημέρα, του ζήτησα να έρθει στο τροχόσπιτό μου για μεσημεριανό και τον έβαλα σε όλα αυτά τα αστρολογικά πράγματα….

Έπεσα στα βαθιά αμέσως. Το κατάλαβα από την ενέργειά του».

Ο κορωνοϊός τους έφερε πιο κοντά αφού είχε ως συνέπεια να σταματήσουν τα γυρίσματα.

Έτσι, έμειναν μαζί για περισσότερο χρόνο και στο τέλος ερωτεύτηκαν. Αρραβωνιάστηκαν πίνοντας ο ένας μία μικρή δόση από το… αίμα του άλλου!