Μέγκαν Μαρκλ – Χάρι: Σκληρή επίθεση από τον βρετανικό Τύπο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

10 Δεκεμβρίου 2022 10:57

Η Μέγκαν Μαρκλ, στο νέο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», που προβάλλεται αυτήν την περίοδο από την τηλεοπτική πλατφόρμα ροής Netflix, αποκάλυψε ότι το Παλάτι της απαγόρευσε να καλέσει στο γάμο της, την ανιψιά της Άσλι Χέιλ, εξαιτίας των κακών σχέσεων που είχε η ίδια με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα Μαρκλ.

Όπως αποκάλυψε η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, είχε αναπτύξει στενή σχέση με την ανιψιά της Άσλι, κόρη της Σαμάνθα.

Ωστόσο, βρέθηκε σε δυσάρεστη θέση όταν καταρτίστηκε η λίστα με τους καλεσμένους του γάμου της, το 2018.

«Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη;» είπε η Μαρκλ.

«Για την Άσλι, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στο γάμο μας», συνέχισε η δούκισσα του Σάσεξ. «Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Χάρι. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση… και αυτό ήταν οδυνηρό» πρόσθεσε.

«Νομίζω ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν», είπε από την πλευρά της, η Άσλι μιλώντας στο ντοκιμαντέρ.

«Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε η σχέση (σ.σ. με τη Μέγκαν) που είναι τόσο σημαντική για μένα… να νιώθω ότι, εξαιτίας της αφαιρέθηκα (από τη λίστα καλεσμένων), ήταν δύσκολο».

Στα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο Χάρι και η Μαρκλ περιγράφουν τη συνάντησή τους και την ιστορία αγάπης που ακολούθησε και επιτίθενται κατά των βρετανικών Μέσων Ενημέρωσης και των παπαπράτσι, κατηγορώντας τους ότι επιδίωξαν να καταστρέψουν τη Μαρκλ, συγκρίνοντάς την με την Νταϊάνα.

«Λίγοι ξέρουν την πλήρη αλήθεια. Εμείς γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια, το Παλάτι γνωρίζει την πλήρη αλήθεια και τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια επειδή έχουν εμπλακεί σε όλο αυτό», είπε ο Χάρι.

«Το πρόσωπό μου ήταν παντού, η ζωή μου ήταν παντού, τα ταμπλόιντ είχαν καταλάβει τα πάντα», πρόσθεσε η Μαρκλ για τις πρώτες εμπειρίες της με τον Τύπο. «Είχαν πληρώσει τους γείτονές μου για να βάλουν κάμερες στα σπίτια τους, στραμμένες στο δικό μου».

Πάντως, ο βρετανικός Τύπος επιτέθηκε στον Χάρι και τη Μαρκλ μετά την κυκλοφορία των πρώτων επεισοδίων του ντοκιμαντέρ τους, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι εκκλήσεις για την αφαίρεση των βασιλικών τους τίτλων.

«Απρεπείς Σάσεξ», είναι ο τίτλος του κύριου άρθρου της «Daily Mail», ενώ η «Mirror» κάνει λόγο για «Σημείο μη επιστροφής», τρία χρόνια μετά την αναχώρηση του ζεύγους για την Καλιφόρνια.

«Μπορεί να πέσει κανείς χαμηλότερα;», αναρωτιέται η «Sun».

Σύμφωνα με την «The Times», πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βασιλική οικογένεια δήλωσαν σοκαρισμένα.