Μέγκαν Μαρκλ: Δικαστής απέρριψε την αγωγή της αδελφής της για συκοφαντική δυσφήμιση

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

31 Μαρτίου 2023 12:54

Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος της Μέγκαν Μαρκλ η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα, κατηγορώντας τη δούκισσα του Σάσεξ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Το 2021 η ετεροθαλής αδερφή της δούκισσας Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, μήνυσε την αδελφή της για «συκοφαντική δυσφήμιση και επιζήμια ψέματα».

Κατά συνέπεια, η Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι αντιμετώπιζαν τον κίνδυνο να… συρθούν σε δικαστήριο της Φλόριντα όπου θα εκδικαζόταν η υπόθεση.

Ωστόσο, ένας δικαστής έκρινε υπέρ της δούκισσας του Σάσεξ, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της ετεροθαλούς αδελφής της.

Η τελευταία τόνισε ότι η δούκισσα «ψευδώς και κακόβουλα» είπε ότι ήταν «μοναχοπαίδι» κατά τη διάρκεια συνέντευξης της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021.

Υποστήριξε ότι η Μέγκαν είπε αποδεδειγμένα ψέματα σε ένα κοινό «περίπου 50 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 17 χώρες».

Ο ισχυρισμός προσέθεσε ότι η δούκισσα «διέδωσε ψεύτικα και κακόβουλα ψέματα» και «ενορχήστρωσε την εκστρατεία για να δυσφημήσει και να καταστρέψει τη φήμη της αδερφής της και του πατέρα της».

Όμως, ο δικαστής δεν αποφάνθηκε υπέρ της Σαμάνθα, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι.

Από εκεί και πέρα, ένα καλό νέο υποδέχθηκε η Μέγκαν Μαρκλ καθώς θα τιμηθεί με το βραβείο Gracie για το podcast «Archetypes», που έκανε το ντεμπούτο του τον περασμένο χρόνο.

Τα βραβεία Gracie απονέμονται από το «Alliance of Women in Media Foundation», ένα φιλανθρωπικό οργανισμό που υποστηρίζει το ρόλο των γυναικών στα μέσα ενημέρωσης.

Η δούκισσα του Σάσσεξ ανακηρύχθηκε ως η καλύτερη οικοδέσποινα κατά τη διάρκεια των δώδεκα επεισοδίων του podcast.

«Ευχαριστώ το Ίδρυμα ‘Alliance for Women in Media Foundation’ για αυτή τη σημαντική τιμή. Πρόκειται για μια επιτυχία που την μοιράζομαι με την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το «Archetypes» – όπου οι περισσότερες είναι γυναίκες – και με τους εμπνευσμένους καλεσμένους που με συνόδευαν κάθε εβδομάδα», είπε η δούκισσα σε δήλωσή της στον ιστότοπο του Ιδρύματος Archewell.