Μέγκαν Μαρκλ: Περιζήτητο εργαζόμενο κορίτσι

Δημοσιεύθηκε: 12/01/2020 17:39
Μέγκαν Μαρκλ: Περιζήτητο εργαζόμενο κορίτσι

Την είδηση αποκάλυψαν οι Times. Η Μέγκαν, η σύζυγος του πρίγκιπα της Βρετανίας Χάρι, συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων, έγραψε σήμερα η εφημερίδα Times.
Η Μέγκαν και ο Χάρι παρέκαμψαν την βασιλική οικογένεια την Τετάρτη ανακοινώνοντας αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και «να εργάζονται ώστε να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι».
Σύμφωνα επίσης με βρετανική εφημερίδα, η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο που έραψε και το πολυσυζητημένο νυφικό της, τον Givenchy. Η Μέγκαν βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy, σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας The Sun. «Η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μ’ έναν μεγάλο οίκο μόδας, που είναι γαλλικός. Πρόκειται για τον οίκο Givenchy», γράφει η βρετανική εφημερίδα. Η ίδια πηγή υπενθυμίζει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φορούσε δημιουργίες του οίκου Givenchy σε πολλές επίσημες περιπτώσεις. «Θυμόμαστε όλοι το νυφικό της, το οποίο σχεδίασε η Βρετανή καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια», αναφέρει η ίδια πηγή.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT