Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους. Ως κοινοί θνητοί, δεν δεσμεύονται από τους περιορισμούς του Μπάκιγχαμ» είπε η βιογράφος τους

Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 2021 22:15
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: «Γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους. Ως κοινοί θνητοί, δεν δεσμεύονται από τους περιορισμούς του Μπάκιγχαμ» είπε η βιογράφος τους

Το Παλάτι μπορεί να εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τις διαδικτυακές μπίζνες του ζευγαριού,  αλλά οι ίδιοι δεν νοιάζονται. Σήμερα έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση μετά το Megxit, παρουσιάζοντας το podcast που θα κάνουν στο Spotify.

Ειδικός υποστηρίζει ότι το ζεύγος «ήδη γνωρίζει το φύλο του παιδιού τους», κάτι που είναι φυσιολογικό στην Καλιφόρνια, σε αντίθεση με τα όσα συνέβαιναν στην παράδοση του Μπάκιγχαμ. Παράλληλα, εικάζει ότι δεν θα επιλέξουν ένα τυπικό βασιλικό όνομα και θα στραφούν στη βικτωριανή εποχή.

Οι Σάσεξ την Παρασκευή εγκατέλειψαν επίσημα και οριστικά τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ανακοίνωσαν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι αναμένουν το δεύτερο παιδί τους, με μια φωτογραφία, στον κήπο του σπιτιού τους στο Μοντεσίτο.

Η βασιλική βιογράφος Ίνγκριντ Σιούαρντ είπε στο FEMAIL ότι αναμένει ότι Μέγκαν και Χάρι γνωρίζουν το φύλο του παιδιού τους. Ως κοινοί θνητοί, δεν δεσμεύονται από τους περιορισμούς του Μπάκιγχαμ. Εκτιμά ότι θα επιλέξουν ένα πιο απλό όνομα. «Είμαι βέβαιη ότι κανείς τους δεν νιώθει υποχρεωμένος» είπε. Προσθέοντας ότι θα επιλέξουν ένα όνομα βικτοριανής εποχής, που παραπέμπουν σε συμβολισμό χρωμάτων.