Μέγκαν Μαρκλ – Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποιος είπε ότι βρίσκονται σε κόντρα; Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν

Δημοσιεύθηκε: 25 Φεβρουαρίου 2021 21:00
Μέγκαν Μαρκλ - Πριγκίπισσα Ευγενία: Ποιος είπε ότι βρίσκονται σε κόντρα; Μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είναι τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο καθώς έχασαν πλέον όλα τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Οι κακές γλώσσες λένε πως οι σχέσεις του ζευγαριού με το παλάτι περνούν την μεγαλύτερη κρίση.

Ωστόσο το ζευγάρι αν και βρίσκεται χιλιάδες μίλια μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει κόψει δεσμούς με την οικογένεια.

Η Μέγκαν Μαρκλ και η πριγκίπισσα Ευγενία (που έγινε μητέρα πριν λίγες εβδομάδες) έχουν δυνατή φιλία παρά τις φήμες που ήθελαν τις δυο γυναίκες να έχουν ψυχρανθεί.

Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες φήμες ήθελαν τους Sussexes να έχουν κόντρα με την Ευγενία και τον σύζυγό της για τη διαμονή τους στο Frogmore και όχι μόνο.

Εξάλλου τα δύο ζευγάρια συνδέουν πολλά.

Μόλις η Μέγκαν και ο Χάρι ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά αμέσως κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έλεγαν πως για μία ακόμη φορά επισκίασαν την πριγκίπισσα Ευγενία και τη γέννηση του γιου της αυτή τη φορά.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν φαίνεται να ισχύει καθώς οι δυο τους είναι κολλητές. «Μάλιστα γνωρίζει η μία την ημερομηνία τοκετού της άλλης», αναφέρει φίλος της οικογένειας στο People.

«Αυτές οι εποχές τείνουν να φέρνουν τις οικογένειες μαζί», πρόσθεσε πηγή κοντά στο παλάτι.

«Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι η Ευγενία έχει το μωρό της, όπως ο Χάρι και η Μέγκαν. Είναι πολύ κοντά. Και αποφασίζουν όλοι να ακολουθήσουν τη δική τους διαδρομή».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.