Μέγκαν Μαρκλ: Προσκάλεσε την Κέιτ Μίντλετον στο podcast που παρουσιάζει, κατά πληροφορίες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Νοεμβρίου 2022 18:03

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ζήτησε από την Κέιτ Μίντλετον να λάβει μέρος σε ένα επεισόδιο του podcast «Archetypes» που παρουσιάζει!

Κίνηση έκπληξη από τη Μέγκαν Μαρκλ, που φαίνεται πως θέλει να έρθει πιο κοντά με την Κέιτ Μίντλετον.

Ο εμπειρογνώμονας σε θέματα της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου, Νιλ Σoν διατύπωσε τους ισχυρισμούς στο κανάλι του στο YouTube.

Ο Σον ανέφερε ότι η συνομιλία έγινε την ώρα που η δούκισσα του Σάσσεξ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

«Ενώ η Μέγκαν ήταν εδώ, έμενε στο Ουίνδσορ στο εξοχικό τους, ζήτησε από την κουνιάδα της, πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή, να εμφανιστεί σε ένα προσεχές επεισόδιο του ‘Archetypes’», ισχυρίστηκε ο Νιλ Σον.

«Είναι, κάπως, λογικό αν το σκεφτείτε», πρόσθεσε.

Άγνωστο πάντως παραμένει αν η πρόταση έγινε δεκτή, κάτι για το οποίο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Στα επεισόδια του podcast η Μαρκλ αποκαλύπτει προσωπικές λεπτομέρειες. Έχει μιλήσει για την οικογενειακή της ζωή με τον πρίγκιπα Χάρι και έχει μοιραστεί επίσης ιστορίες από την παιδική της ηλικία, ενώ έκανε και αναφορές από την προηγούμενη δουλειά της ως ηθοποιού.

Σύντομη αναφορά έχει κάνει επίσης στην περίοδο που πέρασε στο Λονδίνο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στο μεταξύ, η Μαρκλ και o Χάρι βοήθησαν στην προετοιμασία γεύματος για περισσότερες από τριακόσιες γυναίκες του οργανισμού «Downtown Women’s Center» του Λος Άντζελες, για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Στον ιστότοπο του ιδρύματος «Archewell», η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και o πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν μία φωτογραφία με τίτλο Giving Thanks όπου φαίνεται η πρώτη να φορά καπέλο και μάσκα προσώπου βοηθώντας στην παρασκευή κολοκυθόπιτας.

Ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή αλλά και ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Ιδρύματος Archewell βοήθησε στην προετοιμασία ενός γεύματος για την Ημέρα των Ευχαριστιών για περισσότερα από 300 μέλη του Κέντρου Γυναικών (DWC) στο Λος Άντζελες.