Μέγκαν Μαρκλ: Σάλος με τη νέα εικόνα της – «Ο νέος Μάικλ Τζάκσον της πλαστικής χειρουργικής»

Συντάκτης: Newsroom

27 Απριλίου 2023 14:45

Σάλος επικρατεί στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όταν η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε σε βίντεο την περασμένη Κυριακή 23/4. Το twitter ειδικά έχει πάρει “φωτιά” με τους περισσότερους να κράζουν την σύζυγό του Πρίγκιπα Χάρι.

Εκείνοι λοιπόν που την κράζουν, υποστηρίζουν πως θέλει να μοιάσει όσο περισσότερο μπορεί στην “αντίζηλο” της Κέιτ Μίντλετον, γεγονός ωστόσο που πολλοί διαψεύδουν.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο για να προλογίσει τον καλό της φίλο Misan Harriman στο TED Talk η Μέγκαν εμφανίστηκε σαν άλλος άνθρωπος. Σαν ο σωσίας της να πήρε την θέση.

Φαίνεται πως αποχωρίστηκε το σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και να έγινε κοκκινομάλλα, όπως επίσης να έχει αλλάξει και πολλά χαρακτηριστικά του προσώπου της. Για παράδειγμα εξαφανίστηκαν όλες τις φυσικές της φακίδες.

«Τι στο καλό συνέβη με τις φακίδες που τόσο αγαπούσε; Μπορεί η Meghan να είναι ψεύτρα ή απατεώνισσα και να κάνει πλαστικές για να μοιάσει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας; Νομίζω πως είναι», «Η Meghan Markle είναι ο νέος Μάικλ Τζάκσον της πλαστικής χειρουργικής!», γράφουν μεταξύ άλλων στο Twitter.

Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που την υποστηρίζουν: «Η Meghan δεν έκανε πλαστική. Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες και το contouring. Και το ίσιωμα στα μαλλιά είναι κάτι που πολλές μαύρες γυναίκες κάνουν. Δεν έχει να κάνει με το ότι θέλει να ‘”σβήσει τις ρίζες της”. Επίσης, ας σταματήσει ο κόσμος να σχολιάζει τα μαλλιά των μαύρων γυναικών».