Μέγκαν Μαρκλ: Το email που έστειλε μετά τη ρήξη της με την Κέιτ Μίντλετον

13 Μαρτίου 2021 16:30

Η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ότι όχι μόνο δεν ήταν εκείνη που έκανε την Κέιτ Μίντλετον να κλάψει, αλλά συνέβη το ακριβώς αντίθετο.

Τώρα ο βασιλικός συντάκτης Ομιντ Σκόμπι στο Harper’s Bazaar, ο οποίος είναι ο συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με ένα email που έστειλε η Μέγκαν Μαρκλ μετά το περιστατικό με την Κέιτ Μίντλετον.

Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον ήρθαν σε ρήξη κατά τη διάρκεια μίας συνάντησής τους για τα φορέματα λουλουδιών για τον γάμο της πρώτης με τον πρίγκιπα Χάρι τον Μάιο του 2018.

Όπως λέγεται, η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε ένα email σε έναν από τους βοηθούς της, στο οποίο ανέφερε ότι η βασιλική οικογένεια, δεν έκανε τίποτα για να κοπάσει τις φήμες για αυτήν τη συγκεκριμένη κατάσταση, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να διαψεύσει κάποιους ψευδείς ισχυρισμούς για άλλα μέλη της οικογένειας.

Όταν το παλάτι του Κένσινγκτον ζήτησε από τον Χάρι και τη Μέγκαν να υπογράψει μια δήλωση που ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εκφοβίζει το ζευγάρι, προτού αποφασίσουν να φύγουν από το Παλάτι, η Δούκισσα του Σάσεξ αποφάσισε ότι δεν έχει νόημα να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση, καθώς ίσως πυροδοτούσε περισσότερο τα μέσα ενημέρωσης που την κατηγορούν.