Μέγκαν Μαρκλ – Xάρι: Μαγείρεψαν για γυναίκες οργανισμού στο Λος Άντζελες

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

27 Νοεμβρίου 2022 16:00

H Μέγκαν Μαρκλ και o πρίγκιπας Χάρι βοήθησαν στην προετοιμασία γεύματος για περισσότερες από τριακόσιες γυναίκες του οργανισμού «Downtown Women’s Center» του Λος Άντζελες, για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Στον ιστότοπο του ιδρύματος «Archewell», η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και o πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκαν μία φωτογραφία με τίτλο Giving Thanks όπου φαίνεται η πρώτη να φορά καπέλο και μάσκα προσώπου βοηθώντας στην παρασκευή κολοκυθόπιτας.

Ήταν σίγουρα μία ξεχωριστή αλλά και ευχάριστη εμπειρία και για τους δύο.

«Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η ομάδα του Ιδρύματος Archewell βοήθησε στην προετοιμασία ενός γεύματος για την Ημέρα των Ευχαριστιών για περισσότερα από 300 μέλη του Κέντρου Γυναικών (DWC) στο Λος Άντζελες.

Το DWC παρέχει ένα ευρύ φάσμα πόρων για τον τερματισμό της έλλειψης στέγης για όλες τις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών με σοβαρά προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας και των επιζώντων από την ενδοοικογενειακή βία», ανέφερε το κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία της Μαρκλ.

Πριν από ένα χρόνο, η Μέγκαν, μιλώντας στο «The Ellen DeGeneres Show», είχε αναφέρει για την οικογενειακή ατμόσφαιρα που αγαπά τις γιορτές: «Μου αρέσει να μαγειρεύω, να είμαστε σπίτι, να χαλαρώνουμε».

Από εκεί και πέρα, πριν από περίπου έναν μήνα, η Μαρκ έδειξε την υποστήριξή της στις ακτιβίστριες για τα δικαιώματα των γυναικών στο Ιράν.

Η δούκισσα του Σάσσεξ φόρεσε ένα μαύρο T-shirt με λέξεις στη γλώσσα φαρσί και πόζαρε για φωτογραφία με την Μαντάνα Νταγιάνι πρόεδρο της «Archewell», οργάνωσης που ίδρυσε μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και την Άσλεϊ Μομταχένι Χάνσεν, εκτελεστική αντιπρόεδρο και υπεύθυνη επικοινωνίας της οργάνωσης, οι οποίες είναι Ιρανές.

Στο T-shirt που επέλεξε να φορέσει η Μαρκλ αναγραφόταν στα φαρσί «Γυναίκες, Ζωή, Ελευθερία».

Η Μαντάνα Νταγιάνι κοινοποίησε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram της με τη λεζάντα, «Γυναίκες. Ζωή. Ελευθερία. Σύμμαχοι εμφανίστηκαν με τόσες πολλές μορφές τον περασμένο μήνα από τον θάνατο της Μάχσα Αμίνι».