Μέγκι Ντρίο: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν άκουσε για την αποχώρηση του

15 Απριλίου 2022 10:45

Η Μέγκι Ντρίο είναι από τα ελάχιστα πρόσωπα που ξεχώρισαν από το Next Top Model όχι τόσο για τις επιτυχίες της στο χώρο της μόδας.

Μέγκι Ντρίο: Η απίστευτη η αντίδρασή της όταν άκουσε Για την αποχώρηση του.

Η μέγκι ντρίο μίλησε στους δημοσιογράφους και αναφέρθηκε στις σαρωτικές αλλαγές που θα συμβούν από το Σεπτέμβρη στο ριάλιτι μόδας Next Top Model και καταφέρθηκε εναντίον του Δημήτρη Σκουλού ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποχωρεί οριστικά μετά από χρόνια από την θέση του κριτή.

Το Star μετά την φετινή τηλεοπτική Αποτυχία του reality μοντέλων αποφάσισε να ξαναφέρει στην θέση της στην Βίκυ Καγιά η οποία θα αποφασίσει όχι μόνο για την κριτική επιτροπή του reality αλλά και το πώς θα κινηθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Αλλάζουν όλους στο GNTM; Δηλαδή δεν θα υπάρχει Σκουλός φέτος; Κακά τα ψέματα χαίρομαι γι’ αυτό που δεν θα υπάρχει Σκουλός, να δώσουμε ευκαιρία σε άλλους φωτογράφους να δείξουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους, δεν είναι μόνο ο Σκουλός. Είναι και ο Σκουλός αλλά δεν είναι μόνο ο Σκουλός»

Σε παλαιότερη συνέντευξη της η Μέγκι Ντρίο καταφέρθηκε εναντίον του Άγγελου Μπράτη ο οποίος είχε δηλώσει υποτιμητικά ότι δεν ασχολείται με τις γυναίκες που ψωνίζουν ρούχα από τα καλάθια και στις οποίες απαγορεύει να έχουν να έχουν άποψη για την μόδα

«Ίσως δεν με θυμάται ο Άγγελος Μπράτης επειδή ψωνίζω από καλάθια. Και με αυτή του τη δήλωση, για τα καλάθια, δεν είχα συμφωνήσει.

Έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν σκέφτεται πριν μιλήσει, οπότε ήταν μια τέτοια στιγμή, δεν σκέφτηκε και είπε ότι δεν με ξέρει.

Δεν με στεναχώρησε, απλά ξαφνιάστηκα, λογικό δεν είναι; Είσαι ένας άνθρωπος που μου έχεις δώσει τρεις φορές ναι για να

περάσω στο σπίτι. Έκατσα αρκετό καιρό στο σπίτι, περίπου 4 μήνες.

Έκανα την πορεία μου, συνεχίζω να την κάνω. Μου φαίνεται περίεργο να πεις ότι δεν με ξέρεις».