Μελαχρινή καλλονή, με σαγηνευτικά μάτια: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Κώστα Χατζή, σπάνια δημόσια εμφάνιση

Συντάκτης: Newsroom

16 Απριλίου 2024 17:15

Το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Παλλάς η συνέντευξη Τύπου για το νέο μουσικό project του Γιώργου Θεοφάνους. Ο σπουδαίος συνθέτης ετοιμάζει ένα μουσικό υπερθέαμα με τον τίτλο «Αντικριστά». μαζί με τέσσερις μεγάλους ερμηνευτές.

Ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει μουσικά τον Στέφανο Κορκολή, τον Κώστα Χατζή, τον Θανάση Πολυκανδριώτη και τον Γιώργο Κατσαρό στο θέατρο Παλλάς και υπόσχεται μια σειρά από μοναδικές βραδιές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους θα συναντήσει «αντικριστά» τον Στέφανο Κορκολή στις 12/05, με τον Κώστα Χατζή στις 02/06 και 03/06, με τον Θανάση Πολυκανδριώτη στις 09/06 και 10/06 και με τον Γιώργο Κατσαρό 16/06 και 17/06.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δανιέλας Χατζή

Το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου έδωσε ο Κώστας Χατζής μαζί με την εντυπωσιακή κόρη του, Δανιέλα. Η Δανιέλα Χατζή είναι το έκτο παιδί του Κώστα Χατζή από τον δεύτερο γάμο του με την Αντωνία Χατζίδη. Η 21χρονη κοπέλα ασχολείται κι εκείνη επαγγελματικά με το τραγούδι.

Μάλιστα η Δανιέλα Χατζή επέλεξε για τη συνέντευξη Τύπου ένα έθνικ look με tiered φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα. Πρόσθεσε ιδιαίτερα bohemian σκουλαρίκια, μεταλλιζέ χρυσαφί τσάντα και γόβες με τετράγωνο τακούνι.