Μελέτη – Χριστοπούλου: Ξαφνικά διαμάχη

Συντάκτης: Newsroom

22 Δεκεμβρίου 2022 09:37

Μελέτη - Χριστοπούλου: Ξαφνικά διαμάχη

Μία αιχμή άφησε η Έλενα Χριστοπούλου κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής «Πρωινό μας» σχετικά με το My Style Rocks.

Η γνωστή booker σχολιάζοντας τα πρόσωπα που πιθανώς θα είναι οι κριτές του νέου κύκλου, είπε, μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν λένε από την αρχή, πως στο My Style Rocks τα θέλουμε όλα, εκτός από τη Χριστοπούλου;».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε στο Mega Καλημέρα. «Έχεις ένα σταθμό κι έχεις κι έναν άνθρωπο που δουλεύει σε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη. Σου λέει, από το να πάρω ένα πρόσωπο που το έχω ήδη εκεί το πρωί τρεις ώρες και να το έχω άλλες τρεις ώρες το απόγευμα, ας την αλλάξω και ας πάρω κάποιον άλλον στη θέση της.

Εμένα περισσότερο μου βγάζει… πώς ξέρεις ρε παιδί μου ότι αν σου κάνουν πρόσκληση να πας κάπου δεν θα πας γιατί δεν μπορείς εκείνη την ημέρα γιατί έχεις μια άλλη υποχρέωση, αλλά θες να στην κάνουν για να μην νιώθεις στην απέξω. Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο και πρωί και μεσημέρι και το απόγευμα και ούτε μπορεί να δουλεύει 25 ώρες τη μέρα.

Παρ’ όλα αυτά, τιμής ένεκεν, γουστάρεις να έρθουν να σου κάνουν την πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς να την κάνεις» είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την Έλενα Χριστοπούλου.