Μελέτη – Μαροσούλης: Πρεμιέρα με χαμόγελα!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Νοεμβρίου 2022 11:13

Το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» στο θέατρο Αθηνά, στην οποία συνεργάζονται για πρώτη φορά η Ελεονώρα Μελέτη με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια του MEGA Ελεονώρα Μελέτη έχει αναλάβει την απόδοση του έργου στα ελληνικά, ενώ ο Θοδωρής Μαροσούλης είναι ο παραγωγός.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη παράσταση παρουσιάζεται σε θεατρική σκηνή της χώρας.

Το ζευγάρι δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρεμιέρα, την οποία φυσικά παρακολούθησαν αμφότεροι.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με τη Μελέτη, ο Μαροσούλης δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό «OK!»: «Είμαι δύσκολος αλλά συγχρόνως και εύκολος στις συνεργασίες μου. Όταν όλα πηγαίνουν όπως τα έχουμε ορίσει από την αρχή, είμαι ο καλύτερος συνεργάτης και με την Ελεονώρα όλα πήγαν μια χαρά!

Στη συνεργασία που έχουμε με την Ελεονώρα δεν χρειάστηκε να είμαστε σε απόλυτη επαφή. Έκανε τη μετάφραση-απόδοση ενός κειμένου από τα ιταλικά στα ελληνικά και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να την ελέγξω όταν τελείωσε, γιατί εκείνη είναι η γνώστρια του συγκεκριμένου αντικειμένου και αντιμετωπίζει τη δουλειά αυτή στο σύνολο, σαν να είναι δική μας, όχι δική μου. Οπότε δεν υπήρξε κάποια δυσκολία στη συνεργασία μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την παράσταση, η υπόθεση έχει ως εξής: Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι.

Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «Τέλειοι ξένοι», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία. Από τον Οκτώβριο, με το έργο αυτό ανοίγει το πρόγραμμα του θεάτρου Αθηνά.