Μελέτη vs Λαζόπουλου:Αδικεί τον εαυτό του όχι την Καινούργιου

Συντάκτης: Newsroom

4 Μαρτίου 2024 09:05

Τα όσα σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου και τη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σχολιάστηκαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου.

Η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε πως η συγκεκριμένη τοποθέτηση αδικεί τον ίδιο τον Λάκη Λαζόπουλο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν θέλω να υπερβάλλω για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε -δεν θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω- δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο που από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου».

Από την πλευρά της, η Νανά Παλαιτσάκη σχολίασε: «Ο Λάκης Λαζόπουλος συνηθίζει, με το κάλυμμα της σάτιρας να πιάνει αδύναμους στόχους και κυρίως γυναίκες. Δεν θα ξεχάσω τον τρόπο που χρησιμοποιούσε στα σχόλιά του τη Μιμή Ντενίση. Δεν ήταν σάτιρα. Και το παιδί της Μιμής. Και τον γάμο της Μιμής. Και έλεγε ότι η Μιμή γυρνάει το παιδί της σαν το αρνί στη σούβλα. Η ψυχολογία του όχλου γέλαγε. Αυτή τη στιγμή επανέρχεται, κάνει ένα κίτρινο κουτσομπολιό που δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σάτιρα».

Ο Θανάσης Πάτρας σημείωσε ότι ήταν λάθος το περί νου του Λάκη Λαζόπουλου ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε πως ο Λάκης Λαζόπουλος παραμένει ίδιος, ότι είναι ένας άνθρωπος με πελώριο μυαλό που δεν εξελίχθηκε καθόλου και το σχόλιό του παραμένει απαρχαιωμένο.