Μελέτης Ηλίας: αποχαιρέτησε τα Καλύτερα Χρόνια κι έδωσε ραντεβού για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 22:15
Μελέτης Ηλίας: αποχαιρέτησε τα Καλύτερα Χρόνια κι έδωσε ραντεβού για τη δεύτερη σεζόν της σειράς

Ο Μελέτης Ηλίας αποχαιρέτησε χθες το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Τα καλύτερά μας χρόνια. Έδωσε ραντεβού στους τηλεθεατές για την επόμενη χρονιά.

Μελέτης Ηλίας: αποχαιρέτησε τα Καλύτερα Χρόνια κι έδωσε ραντεβού για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Η σειρά μας άφησε ιστορικά στο σημείο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 και της πολύνεκρης και αιματηρής καταστολής της. Ένα επεισόδιο για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

«Κάπως έτσι ξεκινήσαμε πριν απο περίπου ένα χρόνο….σε μια δύσκολη χρονιά με πολλά απρόοπτα με πολλές αντιξοότητες…..με καραντίνα…. με πανδημία….αλλά νομίζω τα καταφέραμε να σας κρατήσουμε ευχάριστη παρέα….με πολυ δουλειά…με αφοσίωση…με αγάπη γι αυτό που κάνουμε…..
Ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 1969…..και απόψε το βράδυ στις 22.00 τελειώνουμε με Νοέμβριο του 1973 και….Εδώ Πολυτεχνείο…..
Ας θυμηθούν οι παλιοι….κι ας γνωρίσουν οι νέοι μια απο τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας μας μέσα απο τα μάτια της οικογένειας των Αντωνόπουλων…..
Κι αν νομίζετε οτι γλιτώσατε…..έρχεται και 2η σεζόν….απο Σεπτέμβρη…….». Έγραψε ο Μελέτης Ηλίας στον λογαριασμό του στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;