Μελέτης Ηλίας: «Χαίρομαι όταν ο κόσμος λέει πως πιάνουν τόπο τα χρήματα που πληρώνουν για την ΕΡΤ»

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 2022 09:40
Μελέτης Ηλίας: «Χαίρομαι όταν ο κόσμος λέει πως πιάνουν τόπο τα χρήματα που πληρώνουν για την ΕΡΤ»

Ο Μελέτης Ηλίας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» . Ο ηθοποιός μίλησε για το Black Bachelor, για τα Καλύτερά μας Χρόνια και για το διάστημα που πέρασε κορονοϊό.

Μελέτης Ηλίας: «Χαίρομαι όταν ο κόσμος λέει πως πιάνουν τόπο τα χρήματα που πληρώνουν για την ΕΡΤ».

Για την ταινία The Black Bachelor είπε

«Εμπορικές κωμωδίες που να αρέσουν στους κριτικούς είναι λίγο οξύμωρη. Απλά αυτή η κριτική μας πείραξε γιατί δεν αναφερόταν μόνο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και στο ανθρώπινο. Και η καλή και η κακή κριτική δεν πρέπει να αφορά τον καλλιτέχνη σε σημείο που να τον επηρεάζει».

«Από τη στιγμή που ανοίξανε τα θέατρα έχω πάει σε περίπου δέκα παραστάσεις. Θα μπορούσα να μπω με πρόσκληση. Πάντα πληρώνω. Το νιώθω ως ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε έναν κλάδο που έχει χτυπηθεί αρκετά». Είπε για την τρέχουσα θεατρική σεζόν.

Για τη σειρά Τα καλύτερά μας χρόνια είπε πως την βλέπει και του χρόνου στην ΕΡΤ

«Ακόμα δεν ξέρω. Θα ένιωθα ότι αν δεν έμπαινε αυτή η σειρά και σε τρίτη σεζόν και μάλιστα πανηγυρικά θα ήταν σαν να μην έγινε».

Advertisement

«Η συνήθεια να ξαναγυρίσουμε στην ΕΡΤ θα πάρει καιρό». Του απάντησε ο παρουσιαστής.

«Έχεις δίκιο που το λες. Ήταν ένας μεγάλος μου ενδοιασμός όταν πρωτοέκανα τη σειρά αν το 1 υπάρχει ακόμα στο τηλεκοντρόλ. Αλλά νιώθω ότι αυτή η αλλαγή έχει μπει σε ένα αυλάκι και πάει πολύ καλά. Μου δίνει μεγάλη χαρά όταν ακούω να λέει ο κόσμος ότι “επιτέλους νιώθω ότι πιάνει τόπο να πληρώνω μέσω της ΔΕΗ την ΕΡΤ”». Ήταν η απάντηση που πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε και για την περίοδο που αυτός και η οικογένειά του νόσησαν από κορονοϊό

«Περάσαμε κορονοϊό ναι. Σου την έχω πει αυτή την ιστορία; Είναι Τσικνοπέμπτη, έχουμε φάει όλοι μαζί στο σπίτι, τον Μάρτιο που τότε ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρυσι. Μένουμε πάνω κάτω με τους γονείς οπότε κατεβήκαμε να φάμε. Την Παρασκευή κάνω μοριακό στο γύρισμα και βγαίνω θετικός χωρίς συμπτώματα, είχα ένα μπούκωμα. Έρχεται ο γιατρός και κάνει μοριακό σε όλη την οικογένεια, και βγαίνουν όλοι θετικοί, και τα παιδιά και οι γονείς μου. Ευτυχώς οι γονείς μου είχαν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και το πέρασαν ασυμπτωματικά. Εγώ και η γυναίκα μου είχαμε ελαφρά συμπτώματα που είχαν μία διάρκεια, και τα παιδιά ασυμπτωματικά».

Σχετικά με το αν θα εμβολιάσει τα παιδιά του απάντησε:

«Πρέπει να γίνει μία κουβέντα σοβαρή μέσα στην οικογένεια για το τι θα κάνουμε. Οι μισοί λέμε ναι, οι άλλοι μισοί λένε όχι. Εμείς τα έχουμε κάνει κανονικά. Μας έχει βάλει σε σκέψεις υπάρχει ένα κράτημα που έχει και όλος ο κόσμος, λες ρε παιδί μου ότι για το παιδί μου θέλω να το εξαντλήσω, να δω τι γίνεται, να περάσει λίγος χρόνος».

Advertisement