Μελέτης Ηλίας: «Με τη σύζυγό μου έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

Συντάκτης: Newsroom

28 Νοεμβρίου 2022 15:03

Μελέτης Ηλίας: «Με τη σύζυγό μου έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές»

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη χρήση ουσιών στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

«Η δήλωση που έκανα ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία ήταν που έκανα χρήση ναρκωτικών ουσιών. Πόσο τυχερός στάθηκα, που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι 9 στους 10 σε αυτές τις περιπτώσεις.

Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω ήταν ότι ήμουν βλάκας και έκανα κάτι που ήμουν πολύ τυχερός και τη γλίτωσα, τη σκαπούλαρα. Ήταν τόσο δυνατή η απόφαση και ξαφνικά σταμάτησα τα πάντα. Μπήκα σε μια άλλη ρότα», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

Για τον γάμο του με τη σύζυγό του, Θέμις Βουτσινά, ο Μελέτης Ηλίας εξομολογήθηκε: «Έχουμε φτάσει κοντά στον χωρισμό αμέτρητες φορές. Νομίζω ότι το κλειδί σε αυτή την ιστορία είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω, να παίρνεις τον χρόνο σου και να σκέφτεσαι στη στιγμή της έντασης να μη λειτουργείς με το ένστικτο αλλά με το μυαλό. Θέλει υποχώρηση και κυρίως από εμάς τους άνδρες που είμαστε πιο οξύθυμοι. Πήγαμε σε σύμβουλο γάμου και βοήθησε και πάρα πολύ».

Μελέτης Ηλίας: «Τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα»

Ο Ηλίας Μελέτης παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης αλλά και τις χαμηλές οικονομικές απολαβές του.

Ο Ηλίας Μελέτης ανέφερε πως μεγάλο βήμα στην καριέρα του αποτέλεσε η σειρά Το σόι σου που προβλήθηκε για χρόνια μέσα από την συχνότητα του Alpha

«Το Σόι ήταν η σειρά που με έκανε γνωστό. Πριν την επιτυχία στην τηλεόραση τα χρήματα που έβγαζα δεν έφταναν, ειδικά όταν ήρθε το πρώτο παιδί, ζορίστηκα. Όποιος δουλεύει στην τηλεόραση τα χρήματα είναι καλύτερα από το θέατρο. Στις περιπτώσεις που υπάρχει σχέση εξουσίας είναι να κλειστείς στον εαυτό σου και να τον κατηγορήσεις ότι δεν ικανοποιείς τον άλλον.

Έχω φύγει λόγω κακού κλίματος από παράσταση. Έχω πάθει “σεντόνι” σε παράσταση που είχε ομοιοκαταληξία, ήταν τραγική εμπειρία. Πριν την υποκριτική σπούδασα λογιστικά, αλλά θα βάλτωνα αν ήμουν σε ένα εργασιακό περιβάλλον για μια ζωή.

Ειδικά από τότε που βγήκε και η Ελεονώρα Μελέτη, που έχει το Μελέτη ως επίθετο, εκεί αρχίζει το μεγάλο μπέρδεμα. Και μου οφείλει ένα μεγάλο “συγγνώμη”, να μου το πει, παρακαλώ, κάποια στιγμή».