Μελέτης Ηλίας: «Οι γονείς μου έμαθαν από την τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση ουσιών»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Φεβρουαρίου 2023 10:24

O Μελέτης Ηλίας ήταν αποκαλυπτικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση.

Στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας το βράδυ της Δευτέρας και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πως οι γονείς του έμαθαν πως έκανε χρήσεις ουσιών από την τηλεόραση.

Ακόμη, είπε ποιον ρόλο από τις «Άγριες Μέλισσες» απέρριψε και γιατί θεωρούσε ότι δεν θα είχε επιτυχία η σειρά. «Όταν μου είπαν για τις ‘Άγριες Μέλισσες’, τους είπα ‘αποκλείεται’. Και μάλιστα είχα πει και την αμίμητη ατάκα ότι ‘τον πρώτο μήνα θα κοπεί’. Αν πήγαινα στις ‘Άγριες Μέλισσες’ δεν θα πήγαινα στα ‘Καλύτερά μας χρόνια’.

Μου είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, τον δάσκαλο. Φοβερός ρόλος και ο Δημήτρης εξαιρετικός. Νόμιζα ότι θα είναι προχειροδουλειά επειδή θα ήταν εποχής και καθημερινό. Θα ήμουν βλάκας αν έλεγα ότι δεν το μετάνιωσα. Εννοείται ότι το μετανιώνεις. Από την άλλη όμως, δε θα μου ερχόντουσαν τα ‘Καλύτερά μας Χρόνια’», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας.

Αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του ζωή και στη σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί από το 2005, τονίζοντας πόσο έχουν δουλέψει τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, όπως έχει πει και στο παρελθόν απευθύνθηκαν και σε σύμβουλο γάμου για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που προέκυψαν με το πέρασμα του χρόνου.

«Δουλέψαμε αρκετά με τη σύζυγό μου, έχουμε πάει και σε σύμβουλο γάμου. Εμείς είχαμε βρεθεί σε μια κούραση των χρόνων, προσπαθούσαμε να βρούμε τι φταίει. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να υπάρξω σε ένα σπίτι που λέγεται οικογένεια γιατί ήμουν λίγο στον κόσμο μου. Με βοήθησε πολύ», ανέφερε.

Όσον αφορά στα εφηβικά του χρόνια αλλά και την περίοδο που έκανε χρήση ουσιών, αποκάλυψε: «Δεν είχα δύσκολη εφηβεία. Ως μοναχοπαίδι νιώθω από τις διηγήσεις των γονιών μου ότι ήμουν πολύ εντάξει ως παιδί. Οι γονείς μου έμαθαν από συνέντευξή μου στην τηλεόραση ότι στα 25 μου έκανα χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Δεν θυμάμαι με ποια αφορμή το είπα, αλλά μου βγήκε. Όταν με είδε μου λέει ‘σοβαρά μιλάς; πότε; αφού εδώ ήσουν 20 χρονών;’. Μετά μου είπε ότι κάτι είχε ψυλλιαστεί.

Τα μυαλά τότε ήταν πάνω από το κεφάλι. Το γεγονός ότι ξεμπέρδεψα με αυτά, σε εμένα θεωρώ ότι ήταν καθαρά θέμα κω@@@ας. Ήμουν τυχερός, είπα τέλος, ένιωθα ότι χάνω την μπάλα».