Μελέτης Ηλίας: «Προς το παρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές»

Δημοσιεύθηκε: 21 Φεβρουαρίου 2020 15:18
Μελέτης Ηλίας: «Προς το παρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές»

Ο Μελέτης Ηλίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Mytv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε πέρυσι για τις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες όμως δεν προχώρησαν καθώς είχε κλείσει για το «Κρατάς μυστικό;», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πώς πλέον υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές.
Τηλεοπτικά φέτος σε είδαμε στην κωμική σειρά του Alpha «Κρατάς μυστικό;». Πώς ήταν αυτή η συνεργασία;
Ήταν μια τελείως διαφορετική σειρά από «Το σόι σου», η οποία γυριζόταν εκτός πλατό και εμένα μου έδωσε μεγάλη ανάσα. Επιπλέον, χάρηκα που δούλεψα με άλλους ανθρώπους. Με όλα τα παιδιά από το «Σόι» αγαπηθήκαμε, αλλά ύστερα από ένα σημείο, λόγω της φύσης της δουλειάς, χρειάζεσαι μια ανανέωση.
Γιατί πιστεύεις ότι η σειρά δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση;
Αυτό είναι και λίγο θέμα τύχης. Κατά τη γνώμη μου, το επίπεδο του χιούμορ ήταν ένα βήμα παραπέρα από το συνηθισμένο, πιο προχωρημένο. Από εκεί και πέρα, από άποψη γυρίσματος και αποτελέσματος, είμαι 100% ευχαριστημένος.
Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;
Τηλεοπτικά γίνονται κάποιες συζητήσεις, για τις οποίες δεν μπορώ να πω ακόμα κάτι, ενώ θεατρικά θα βρίσκομαι στο θέατρο Αλίκη με την κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου «Μπαμπάδες με ρούμι» μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη κ.ά.
Κάτι έχει κυκλοφορήσει για τις «Άγριες Μέλισσες»…
Η αλήθεια είναι ότι υπήρχε μια κουβέντα, από πέρυσι, αλλά όταν μου το πρότειναν είχα ήδη κλείσει για το «Κρατάς μυστικό;». Προς το παρόν, θα σου πω μόνο ότι υπάρχει ένα γενικότερο ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές.