Μελέτης Ηλίας: «Το Bachelor 4 θα έχει αέρα Halloween»! Δείτε ποιος πρωταγωνιστής θα πλαισιώσει τη γνωστή παρέα

Δημοσιεύθηκε: 9 Οκτωβρίου 2021 09:40
Μελέτης Ηλίας: «Το Bachelor 4 θα έχει αέρα Halloween»! Δείτε ποιος πρωταγωνιστής θα πλαισιώσει τη γνωστή παρέα

Το Bachelor 4 συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα με τις πρώτες πληροφορίες να καταφθάνουν σιγά σιγά. Το [email protected] βρέθηκε στα γυρίσματα και μίλησε με τον Μελέτη Ηλία, ο οποίος αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία.

Μελέτης Ηλίας: «Το Bachelor 4 θα έχει αέρα Halloween»! Δείτε ποιος πρωταγωνιστής θα πλαισιώσει τη γνωστή παρέα.

Το Bachelor είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές ταινιών, με την πρώτη να κυκλοφορεί το 2017. Η επιτυχία της ταινίας είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία δύο ακόμη σίκουελ. Τώρα έρχεται η τέταρτη ταινία, που αναμένεται πολύ διαφορετική απ’ όσα έχουμε δει ως τώρα.

Μάλιστα, ο Μελέτης Ηλίας τόνισε ότι θεωρεί πως το Bachelor 4 θα είναι το καλύτερο από τα άλλα, ενώ επιβεβαίωσε ότι θα είναι μία σκοτεινή κωμωδία. «Είναι λίγο spooky, είναι λίγο Halloween». Δεν παρέλειψε να σχολιάσει ότι έχει μία αρκετά τρομακτική ατμόσφαιρα και καταλαβαίνουμε ότι το στοιχείο του θρίλερ θα κυριαρχεί!

Ο Μελέτης Ηλίας θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Bachelor 4, ενώ δίπλα του θα συμπρωταγωνιστούν ο Νίκος Βουρλιώτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Θανάσης Βισκαρδουράκης. Ο ηθοποιός, επίσης, μίλησε για την υπόθεση της ταινίας και επισήμανε ότι ο νέος Bachelor θα είναι ο Μάνος, που υποδύεται ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λευτέρης Ελευθερίου δεν συμμετείχε στις προηγούμενες ταινίες. Αλλά βάσει σεναρίου, οι ήρωες γνωρίζονται από το παρελθόν. Οι ήρωες συγκεντρώνονται για ακόμη μια φορά με αφορμή το γάμο του Μάνου και κάνουν ένα διαφορετικό πάρτι.

Στο Bachelor 4 θα δούμε και τον Αποστόλη Τότσικα, αλλά και την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία θα έχει ένα αρκετά μεγάλο ρόλο στην ταινία και θα υποδυθεί μία σκοτεινή προσωπικότητα!