Μελίνα Ασλανίδου: Στη Δίωξη για γυμνή φωτογραφία της

26 Δεκεμβρίου 2018 21:02

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατέφυγε η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από δημοσίευση φωτογραφίας, στην οποία εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω, σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η τραγουδίστρια θεωρεί ότι πρόκειται για παραποιημένο υλικό που προσβάλλει την προσωπικότητά της και τα προσωπικά της δεδομένα. Σημειώνεται, πάντως, πως η συγκεκριμένη σελίδα είναι δημοφιλής.

Η Ασλανίδου ανέθεσε στον δικηγόρο της Νίκο Αγαπηνό την κατάθεση καταγγελίας – αναφοράς ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτή έχει ως εξής: «Δια της παρούσης ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ενώπιόν Σας την κατάφωρη προσβολή της προσωπικότητάς μου μέσω αναρτήσεων σε ιστοσελίδες και λογαριασμούς διαφόρων μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με την προβολή εικόνας μου εμφανώς κατασκευασμένης και εις τρόπον που θίγει την τιμή και υπόληψή μου και γενικότερα την εικόνα μου, αλλά και την προσωπικότητά μου ως γυναίκα και επαγγελματία καλλιτέχνιδα. Πρόκειται για ενέργεια που στόχο έχει να με πλήξει και σε κάθε περίπτωση εξυπηρετεί σκοπιμότητες τρίτων.

«ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό – διαδικτυακό μέσο την αναπαραγωγή του ανωτέρω παράνομου οπτικοακουστικού υλικού επισημαίνοντας τις αστικές και ποινικές συνέπειες σε περίπτωση παραβίασης της ανωτέρω απαγόρευσης».