Μελίνα Ασλανίδου: αυτός είναι ο Κρητικός που της έκλεψε την καρδιά (φωτο)

27 Μαρτίου 2021 12:00

Μελίνα Ασλανίδου: αυτός είναι ο κρητικός που της έκλεψε την καρδιά (φωτο)

Η Μελίνα Ασλανίδου, μπορέι να χώρισε από τον Βασίλη Μουντάκη, είναι όμως ξανά ερωτευμένη με Κρητικό. Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης, σύμφωνα με το  Secret των Παραπολιτικών, είναι όμορφος και καλογυμνασμένος. Κι έχει κλέψει την καρδιά της τραγουδίστριας.

Ο Μιχάλης Κουκουτσάκης είναι επιχειρηματίας στα Χανιά και σύμφωνα με την εφημερίδα. Μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου να περπατούν στα σοκάκια της πόλης. Ο Πλατανιάς, από όπου κατάγεται ο γοητευτικός Κρητικός, έχει βουίξει για το νέο ειδύλλιο. Οι δυο τους γνωρίζονταν και τον τελευταίο καιρό ήρθαν πιο κοντά. Γι’αυτό η Μελίνα, ενώ χώρισε, δεν άφησε τα Χανιά.

Η επιχείρηση που έχει ο Μιχάλης Κουκουτσάκης στον Πλατανιά, τα Φυτώρια Κουκουτσάκης, κατέκτησε μια πολύ σημαντική βράβευση στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ για το Νερό, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Επιπλέον, η οικογένειά του διατηρεί στα Χανιά την ταβέρνα «Ο μύλος του κερατά». Πρόκειται για ένα πολύ εργατικό παιδί που λατρεύει την οικογένειά του και τον αθλητισμό.

Η Μελίνα Ασλανίδου φαίνεται πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της. Μάλιστα, είναι πιο όμορφη και πιο ανανεωμένη από ποτέ. Έχει ξεκινήσει εντατική γυμναστική και το καλοκαίρι αναμένεται να βάλει φωτιά στην παραλία.